:

Er toner og tonic det samme?

Indholdsfortegnelse:

  1. Er toner og tonic det samme?
  2. Hvordan bruger man en face toner?
  3. Hvad er serum til ansigt?
  4. Hvornår bruges face mist?
  5. Hvornår bruger man Face serum?
  6. Hvorfor skal jeg rense min hud?
  7. Hvordan rense huden i ansigtet?

Er toner og tonic det samme?

Toner, skintonic og skin tonic – eller bare tonic – er præcis det samme. Bare forskellige navne til at beskrive det samme.

Hvordan bruger man en face toner?

Hvordan bruger man en skintonic? Hæld en smule ud på en vatrondel og før den blidt rundt i ansigtet fra næsen og ud. Er der meget snavs på vatrondellen, så gentag gerne med en ny vatrondel, så du er sikker på, at huden er helt ren, inden du går videre til næste trin i din hudpleje.

Hvad er serum til ansigt?

Hvad er Serum? Serum er et hudplejeprodukt, du kan anvende på din hud efter rensning, men inden du tager fugtighedscreme på, med det formål at tilføre kraftige aktive ingredienser direkte ind i huden. Et serum er altså et mere målrettet hudplejeprodukt med en højere koncentration af aktive ingredienser end cremer.

Hvornår bruges face mist?

Ansigtssprayen kan både bruges som en del af din hudplejerutine, efter du har renset din hud, men også i løbet af dagen ovenpå makeuppen for at friske huden og ikke mindst dit look op.

Hvornår bruger man Face serum?

Hvornår bruges et serum? Serum skal bruges som sidste trin inden din regulære fugtpleje (creme, ansigtsolie eller solfaktor), hvor det har de optimale betingelser for trænge ordentligt ind og udføre sin opgave.

Hvorfor skal jeg rense min hud?

Rens modvirker forstørrede porer Og det er ikke alt, for tænk bare på alt den skidt, snavs og forureningspartikler, som huden har suget til sig i løbet af dagen. Får du ikke renset huden, risikerer du at tilstoppe porerne, hvilket ikke bare øger risikoen for uren hud, men også får porerne til at syne større.

Hvordan rense huden i ansigtet?

Rens med børste ​Når du renser din hud, er det en god idé at anvende en rensebørste til ansigtet. Med en rensebørste går dit renseprodukt mere i dybden i huden og hermed renser din hud mere effektivt. En god børste fjerner både makeup, fedt, snavs og renser porerne samtidigt med, at den sætter gang i blodcirkulationen.