:

Hvad er Slim Folio?

Indholdsfortegnelse:

  1. Hvad er Slim Folio?
  2. hvordan kobler du et bluetooth-tastatur?
  3. hvordan kan du holde tastaturet fast?
  4. hva er fordelene med et fysisk tastatur?
  5. hva er en tastatur for nettbrett?

Hvad er Slim Folio?

Med Logitechs Slim Folio-cover, som har integreret Bluetooth-tastatur, kan du skrive på din iPad (9. generation) som på en bærbar, uanset hvor du befinder dig. Dette alt-i-et-cover har et slankt og let design, der gør det nemt at bruge og bære rundt på, og det beskytter din iPad mod stød, ridser og spildte væsker.

hvordan kobler du et bluetooth-tastatur?

  • Slik kobler du et Bluetooth-tastatur sammen med iPad: 1 Sørg for at tastaturet ikke lenger er koblet sammen med noe annet. ... 2 På iPad-en, gå inn i "Innstillinger", "Generelt", "Bluetooth" og skru på Bluetooth. 3 Sørg for at tastaturet er i søkbar modus. ... 4 Om alt har gått etter planen, vil tastaturet ditt dukke opp i listen over tilgjengelige Bluetooth-enheter på iPad-en, på samme sted hvor vi var i punkt 2.

hvordan kan du holde tastaturet fast?

  • Tastaturet kan du først og fremst bruke til å, hold deg fast: Skrive. Men har tastaturet snarveier, kan også disse fungere. På vårt Logitech diNovo Edge fungerer for eksempel snarveiene til volumkontroll og musikkavspilling. Dessuten fungerer vanlige kombinasjoner som shift pluss piltaster for å markere tekst og CTRL-C for å kopiere den.

hva er fordelene med et fysisk tastatur?

  • Dessuten fungerer vanlige kombinasjoner som shift pluss piltaster for å markere tekst og CTRL-C for å kopiere den. Fordelen med et fysisk tastatur er ikke kun at det går langt raskere å skrive for de fleste, men også å slippe et virtuelt tastatur som dekker halve skjermen.

hva er en tastatur for nettbrett?

  • Tastaturer laget for nettbrett er gjerne små, og ofte designet for å kunne ligge sammen med nettbrettet i vesken. Men har du allerede ganske små PC-tastaturer, som for eksempel iMac-tastaturet, kan det også egne seg for turer utenfor stua.