:

Hvordan pakker man en SUP sammen?

Indholdsfortegnelse:

  1. Hvordan pakker man en SUP sammen?
  2. Hvad skal man kigge efter når man køber paddleboard?
  3. Hvordan sejler man en SUP?
  4. Hvordan lapper man en SUP?
  5. Hvor mange bar skal der i et paddleboard?
  6. Hvor er det bedst at stå på paddleboard?
  7. Hvor kan jeg lære at stå på paddleboard?

Hvordan pakker man en SUP sammen?

Dette gøres ved at afmontere ventilcovered, presse ventilen ind og dreje den med uret. Hernæst foldes eller rulles der fra den oppustelige SUP's snude og ned mod bagenden. Det er lidt som at pakke en luftmadras eller sovepose, desto mere luft du får ud, desto nemmere bliver det at få den pakket i SUP-tasken.

Hvad skal man kigge efter når man køber paddleboard?

Boardet skal være 11-14 fod langt og er du begynder anbefaler vi en brede fra 28” til 32". Her giver det også mening at kigge efter et oppusteligt board (Air SUP), da det er nemmere at transportere og kan tåle flere knubs uden at få ridser eller buler.

Hvordan sejler man en SUP?

Placér din oppustelige SUP i knædybt vand, og sæt dig på midten af SUP boardet på dine knæ. Når du sidder på knæene, tag din paddel og padl ud på dybere vand, hvor du kan falde uden at ramme bunden.

Hvordan lapper man en SUP?

Aquasure er en Urethan gummi lim til lappe og reparere huller og flænger i din tørdragt, vøddragt, SUP board eller andet fritidsudstyr. Ved lapning af huller: Sæt tape på bagsiden af materialet. Fyld hullet samt 6-9 mm udenfor hullet med Aquasure lim og lad det hærde.

Hvor mange bar skal der i et paddleboard?

Et oppusteligt sup board skal være stift og have mest muligt luft. Dette giver dig de bedste forudsætninger for at komme godt på vandet med et stabilt og pumpet board. Alle SURFMORE sup boards skal pumpes til 1 bar svarende til 15-18 PSI. Din HP2 pumpe viser på manometeret hvornår du har nok luft i boardet.

Hvor er det bedst at stå på paddleboard?

Hvor kan jeg stå på paddleboard?

  • I Danmark må du stå på paddleboard nærmest overalt. ...
  • Det giver uanede muligheder for at pakke bilen og tage ud at surfe i både weekend og efter arbejde.
  • Som begynder kan det være fordelagtigt at tage ud på en nærliggende sø eller den nærmeste fjord.

Hvor kan jeg lære at stå på paddleboard?

Vil du gerne afprøve SUP, så findes der masser af klubber og surfskoler, der tilbyder prøvetimer eller korte kurser. De fleste begyndere er efter et par timers undervisning, fortrolig med SUP, når det angår de helt basale ting.