:

Hvordan er en jomfru?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvordan er en jomfru?
 2. Hvordan beregner man sin ascendant ud?
 3. Hvor mange er jomfru hele livet?
 4. Hvordan scorer man en mandlig Fisk?
 5. Hvordan forfører man en Fisk?
 6. Hvordan forfører man en Tyr?
 7. Hvordan tiltrækker du en jomfru?
 8. Hvad er arbejdet for en jomfru?
 9. Hvad har Jomfruen brug for?
 10. Hvem er Jomfruen?

Hvordan er en jomfru?

Jomfruen er sirlig og går op i god hygiejne – der skal være rent og pænt omkring hende. Jomfruer kan være kritiske over for andre, men er også meget hjælpsomme – dog på en praktisk måde. Hun tager altid en tørn, hvis der er brug for det. Hun er ikke bange for at tage hænderne op ad lommen og er meget arbejdsom.

Hvordan beregner man sin ascendant ud?

Din ascendant er det stjernetegn, der stod op over den østlige horisont i forhold til dit fødested, da du blev født. Derfor skal du bruge både dit præcise fødselstidspunkt og det sted, hvor du blev født, når du skal beregne din ascendant.

Hvor mange er jomfru hele livet?

Mere udbredt end du tror Dertil kommer, at et sted mellem 6 og 10 procent af danskere over 24 år stadig ikke har haft sex. Med andre ord er op mod hver 10. voksne dansker i 20'erne, 30'erne, 40'erne eller ældre stadig jomfruer, fortæller sexolog og forsker Anne-Katrine Hansen.

Hvordan scorer man en mandlig Fisk?

Sådan er den ideelle date for en Fisk Og dater du en Fisk, skal du endelig bare skrue op for romantikken og de sukkerindpakkede adjektiver. – Fisken tror på sjælevenner og den eneste éne kærlighed, og fornemmer den, at det skal være jer, er den meget loyal. Når den først elsker nogen, holder den fast.

Hvordan forfører man en Fisk?

Sådan fanger du Fiskens opmærksomhed Fisken er som nævnt en drømmer, så for at gøre dig forhåbninger om at fange den, bør du svæve med ind i dens fantasiverden. – Fisk kan typisk godt lide mennesker, der dyrker kunst og kærlighed. Den er meget til det hippie-agtige, siger astrologen.

Hvordan forfører man en Tyr?

Sådan fanger du Tyrens opmærksomhed Hvis du skal fange Tyren opmærksomhed, må du gerne have gjort noget ud af dig selv og din fremtræden. Du skal vise, at du har tænkt over det tøj, du har taget på, da Tyren har sans for de små detaljer og fanger det hurtigt.

Hvordan tiltrækker du en jomfru?

 • Hvis du gerne vil tiltrække en Jomfru, bør du sørge for at huske kardinalreglen: Underspil! Lad være med at overvælde Jomfruen, som af natur er reserveret og forsigtig. Vis dig fra din kulturelle side, for Jomfruen tiltrækkes af mennesker, der er dem intellektuelt overlegne.

Hvad er arbejdet for en jomfru?

 • Men når du vil have et stykke arbejde gjort rigtigt første gang, er det et arbejde for en jomfru. Langt de fleste jomfruer har ofte en stærk indre trang til at tjene andre, som skal være opfyldt for at de føler sig rigtig glade. De elsker at bruge deres analytiske evner til at løse problemerne med andre og mellem andre.

Hvad har Jomfruen brug for?

 • Når Jomfruen leder efter sin livspartner, så er der nogle helt specifikke kvaliteter, der tiltrækker. Jomfruen har især brug for en stærk partner, der ikke er bange for at vise sine svage sider og som reelt har brug for Jomfruen i sit liv.

Hvem er Jomfruen?

 • Du er en loyal, trofast og pålidelig partner, som måske ikke er ekstremt romantisk på den traditionelle måde, men som til gengæld viser ægte kærlighed og hengivenhed, når først du er vundet over. Når Jomfruen leder efter sin livspartner, så er der nogle helt specifikke kvaliteter, der tiltrækker.