:

Kan ikke se hvem der ringer iPhone?

Indholdsfortegnelse:

  1. Kan ikke se hvem der ringer iPhone?
  2. Kan du se hvem der ringer til dig?
  3. Hvem ringer?
  4. Hvem har ringet til mig?
  5. Hvem ringer til mig fra dette telefonnummer?

Kan ikke se hvem der ringer iPhone?

Med iOS 10 kom en feature, der gjorde det muligt for Siri at fortælle dig, hvem der ringer, hvis nummeret er i din telefonbog. Featuren blev introduceret i slutningen af beta programmet. Funktionen er særlig brugbar, hvis du eksempelvis er ude at cykle eller løbe, og derfor ikke kan se hvem der ringer til dig.

Kan du se hvem der ringer til dig?

  • Når du vil se, hvem der ringer til dig, kan du bruge et trick, som har mange år på bagen. Du skal blot kigge i en telefonbog. Der er selvfølgelig ikke tale om den tunge, fysiske bog, men i stedet på en hjemmeside som Krak.dk.

Hvem ringer?

  • “Hvem ringer?” er et spørgsmål, man ofte stiller sig selv. Man genkender ikke nummeret, eller også er det helt enkelt skjult fra afsenderen. Men hvad gør man så egentlig? Man finder selvfølgelig ud af, hvem der ringer.

Hvem har ringet til mig?

  • Tryk efterfølgende på Næste, og hvis telefonnummeret er registreret til en bruger, kan du nu se, hvem telefonnummeret tilhørere, uden du behøver overføre beløbet. Hvem ringer til mig? Hvis personen, som har ringet til dig, bruger MobilePay, vil vedkommendes navn dukke op, inden du trykker send penge.

Hvem ringer til mig fra dette telefonnummer?

  • Hvem ringer til mig fra dette telefonnummer? Du har måske tænkt dette spørgsmål, når et ukendt nummer er dukket op på din telefon, og her får du hjælp til at finde personen via telefonnummeret. De fleste smartphone-ejere får med jævne mellemrum opkald fra telefonnumre, som ikke er registreret i mobilens telefonbog.