:

Hvad gør jeg ved spam på Facebook?

Indholdsfortegnelse:

  1. Hvad gør jeg ved spam på Facebook?
  2. Hvordan kan man se hvem der har logget ind på din Facebook?
  3. Hvor finder jeg spam i Messenger?
  4. Hvad betyder flueben på Messenger?
  5. Hvad betyder ignorer beskeder på Messenger?

Hvad gør jeg ved spam på Facebook?

Spam omfatter at kontakte personer med uønsket indhold eller uønskede anmodninger. Det omfatter også masseforsendelse af beskeder, overdrevet opslag af links og billeder på andres tidslinjer samt fremsendelse af venneanmodninger til personer, du ikke kender personligt.

Hvordan kan man se hvem der har logget ind på din Facebook?

Tryk på øverst til højre på Facebook. Rul ned, tryk på Indstillinger, og tryk derefter på Adgangskode og sikkerhed. Gå til afsnittet HER ER DU LOGGET PÅ. Du skal muligvis klikke på Se mere for at se alle de sessioner, hvor du er logget på.

Hvor finder jeg spam i Messenger?

01 Åben for din Messenger-app og tryk på “Indstillinger” i nederste højre hjørne (eller øverst, hvis du er på en Android-mobil). 02 Tryk på “Personer”. 03 Klik på “Beskedanmodninger”. 04 Klik på “Se filtrerede anmodninger”.

Hvad betyder flueben på Messenger?

: En blå cirkel med et flueben betyder, at din besked er blevet sendt. : En udfyldt blå cirkel med et flueben betyder, at din besked er blevet leveret. : En lille udgave af din vens eller kontakts billede vil dukke op under beskeden, når den er blevet læst.

Hvad betyder ignorer beskeder på Messenger?

Hvis du ignorerer en samtale, bliver du ikke underrettet, når personen sender dig beskeder direkte, og samtalen flyttes til dine forbindelsesanmodninger. Hvis du ignorerer en samtale, bliver personen ikke underrettet. Åbn den samtale, du vil ignorere. Tryk på øverst.