:

Hvem ligger begravet på Bispebjerg Kirkegård?

Indholdsfortegnelse:

  1. Hvem ligger begravet på Bispebjerg Kirkegård?
  2. Hvordan planter du dit kirsebærtræ?
  3. Hvordan beskæres kirsebær og blommer?
  4. Kan du beskære kirsebær i vækstperioden?
  5. Kan kirsebær beskæres udenfor vækstsæsonen?

Hvem ligger begravet på Bispebjerg Kirkegård?

Bertel Lauring - skuespiller. Jessie Lauring - skuespiller (fællesgrav) Hans Jørgen Lembourn - forfatter (fællesgrav) Gunnar Lemvigh - skuespiller (fællesgrav)

Hvordan planter du dit kirsebærtræ?

  • Hvordan planter du dit kirsebærtræ. Det bedste tidspunkt for plantning af dit kirsebærtræ er i efteråret, hvor det stadig er lunt efter sommeren, og hvor jorden er blød og fugtig. Hvis du planter dit kirsebærtræ i en potte, kan det dog plantes fra september til marts.

Hvordan beskæres kirsebær og blommer?

  • Beskæring i vækstperioden er særlig vigtigt, når det gælder kirsebær og blommer, som tilhører planteslægten, Prunus. Hvis disse træer beskæres udenfor vækstsæsonen, er de særligt modtagelige for svamp og bakterier, som i værste fald kan tage livet af træet.

Kan du beskære kirsebær i vækstperioden?

  • Her er planterne i vækst, hvilket betyder, at de sår, der uundgåeligt kommer, hurtigere heles. Du kan f.eks. beskære træet, når frugterne modner, så er det nemmere at plukke kirsebærrene eller du kan beskære umiddelbart efter høst. Beskæring i vækstperioden er særlig vigtigt, når det gælder kirsebær og blommer, som tilhører planteslægten, Prunus.

Kan kirsebær beskæres udenfor vækstsæsonen?

  • Beskæring i vækstperioden er særlig vigtigt, når det gælder kirsebær og blommer, som tilhører planteslægten, Prunus. Hvis disse træer beskæres udenfor vækstsæsonen, er de særligt modtagelige for svamp og bakterier, som i værste fald kan tage livet af træet. Generelt skal du forsøge at begrænse beskæringen af kirsebærtræet til et minimum, ...