:

Hvordan oprettes en gruppe på iPhone?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvordan oprettes en gruppe på iPhone?
 2. Hvordan opretter du en ny gruppe?
 3. Kan du tilføje og fjerne medlemmer i en gruppe?
 4. Kan administratorer gælde ejere af en gruppe?
 5. Hvordan tilføjer Du gæster til en gruppe?

Hvordan oprettes en gruppe på iPhone?

Opret en gruppe

 1. I Kontakter på iCloud.com skal du klikke på i indholdsoversigten og derefter vælge Ny gruppe. ...
 2. Angiv et navn for gruppen, og tryk derefter på returtasten eller Enter. Hvis du vil ændre gruppens navn, skal du dobbeltklikke på det og indtaste et nyt navn i tekstfeltet.

Hvordan opretter du en ny gruppe?

 • Klik på Opret gruppe. Vent et par minutter, til din nye gruppe bliver aktiv, før du sender en meddelelse til den. Hvis den ikke er aktiv, modtager du muligvis en notifikation om, at meddelelsen ikke kunne leveres. (Valgfrit) Næste trin: Vælg avancerede indstillinger for din gruppe.

Kan du tilføje og fjerne medlemmer i en gruppe?

 • Undoubtedly, skal du tilføje og fjerne medlemmer i gruppens levetid. Du skal muligvis endda tilføje eller fjerne gruppe ejere. Alle medlemmer af en gruppe kan invitere andre til gruppen, men det er kun gruppens ejer, der kan fjerne dem. Gruppeejeren er normalt den person, der har oprettet gruppen, men andre kan også tildeles denne rolle.

Kan administratorer gælde ejere af en gruppe?

 • Gruppeejere kan konfigurere enhver tilladelse til kun at gælde ejere og på den måde yderligere begrænse, hvad administratorer kan gøre. Administratorer har dog altid mulighed for selv at justere gruppeindstillingerne. En gruppe kan ikke være administrator for en anden gruppe.

Hvordan tilføjer Du gæster til en gruppe?

 • Når du tilføjer Gæster, også kaldet eksterne brugere, til en gruppe, giver du dem adgang til alle oplysninger i gruppen. Dette omfatter mails, kalender, projekt notaer, projektfiler og projektplaner. Gæster kan ikke se noden grupper i navigationsruden i Outlook, men de modtagergruppe mails og links til filer via deres indbakke.