:

Hvordan laver man en god målgruppeanalyse?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvordan laver man en god målgruppeanalyse?
 2. Hvem er målgruppen for Jysk?
 3. Hvordan foretager man en segmentering?
 4. Hvorfor laver man en Målgruppebeskrivelse?
 5. Hvad er en målgruppe?
 6. Hvad er En målgruppeanalyse?
 7. Hvad er din primære målgruppe?

Hvordan laver man en god målgruppeanalyse?

Hvordan laver man en målgruppeanalyse?

 1. Step 1: Analysemetode. Lav som udgangspunkt din målgruppeanalyse som en kvantitativ spørgeskemaundersøgelse. ...
 2. Step 2: Spørgeskema. ...
 3. Step 3: Dataindsamling. ...
 4. Step 4: Dataanalyse. ...
 5. Step 5: Vælg målgruppe eller målgrupper.

Hvem er målgruppen for Jysk?

JYSK definerer i sin mission sin målgruppe til at være alle, der ønsker varer indenfor sengetøj, bad og bolig. Varerne skal være til en konkurrencedygtig pris, og der skal være sammenhæng mellem pris og kvalitet. I JYSK har man både "business to consumer"-kunder (B2C) og "business to business"-kunder (B2B).

Hvordan foretager man en segmentering?

Der er flere måder at lave segmentering af målgrupper inden for marketing. En teknik bygger på at kortlægge din målgruppes forskellighed og inddele målgruppen i personaer og derudover at indtænke kommunikationen til målgruppen afhængigt af, hvor de befinder sig i deres købsrejse (lifecycle stages).

Hvorfor laver man en Målgruppebeskrivelse?

Som virksomhed har det nemlig stor værdi at have kendskab til sin kundebase og deres adfærd, da indsigterne kan bidrage til øget online synlighed, flere leads og konverteringer. Du kan finde frem til værdifulde indsigter om din målgruppe ved at lave en målgruppeanalyse.

Hvad er en målgruppe?

 • Hvad er en målgruppe? En målgruppe er groft sagt en gruppe af mennesker, som er dit mål i din markedsføring. Målgrupper og segmentering bør være en fast del af din markedsføringsstrategi fra starten for, at opnå mest værdi af din markedsføring. Først når du ved hvem du ”taler til” kan du begynde, at markedsføre dit produkt eller din virksomhed.

Hvad er En målgruppeanalyse?

 • En målgruppeanalyse er en undersøgelse, som har til formål at gøre dig klogere på din målgruppe, og i forlængelse heraf, hvordan du får dem til at foretage handlinger. Ved at blive klogere på din målgruppes behov, adfærd og ikke mindst forventninger, kan du tale mere direkte til dine kunder gennem din kommunikation, samt sikre at dit indhold opfattes relevant.

Hvad er din primære målgruppe?

 • Din primære målgruppe er den gruppe af mennesker, som vil være mest tilbøjelige til at købe dine produkter eller ydelser. Din sekundære målgruppe er en mindre gruppe af mennesker, som du vil ramme sekundært. Du bør inddele din målgruppe i flere segmenter, så du kan tilrette din markedsføring præcist til den målgruppe du vil ramme.