:

Hvordan quilter man på maskine?

Indholdsfortegnelse:

  1. Hvordan quilter man på maskine?
  2. Hvordan laver man et quiltet tæppe?
  3. Hvad er en quilt sovepose?
  4. Hvad er forskellen på patchwork og quilt?
  5. Hvad er patchwork stof?
  6. Er en quiltet jakke varm?

Hvordan quilter man på maskine?

Når du quilter, så kan du med fordel vælge at quilte i samme retning på stoffet (med mindre dit quilt er harlequin quilt). Da stoffet netop godt kan skride en smule, er det vigtigt at du quilter i samme retning på alle sting, så det skrid der bliver samler sig i samme ende.

Hvordan laver man et quiltet tæppe?

Vejledning: Klip stofferne i 10-15 cm brede strimler i hele stoffets bredde. Sy strimlerne sammen, 2 x 8-9 strimler. Klip de sammen-syede strimler over på tværs i 10-15 cm brede strimler. Sy dem tilfældigt sammen til længere strimler, og læg dem op som vist på skitsen.

Hvad er en quilt sovepose?

Meget simpelt forklaret, så er en quilt en sovepose uden underside, hvor kun de nederste ca. 50 cm når hele vejen rundt som på en sovepose; typisk med en lynlås og snorelukning, så den kan åbnes helt op. Resten af quilten er åben som en dyne/tæppe med enkelte knapper eller andet, så den kan foldes sammen under kroppen.

Hvad er forskellen på patchwork og quilt?

Her må man være opmærksom på, at det ikke er en quilt i betydningen af et patchworktæppe med quiltning, som vi kender det, men et stykke "stof", et klæde, der er syet sammen af mindre stykker … et patchwork … altså et lappearbejde direkte oversat.

Hvad er patchwork stof?

Patchwork handler om at sy forskellige former for stof sammen til for eksempel tæpper. Det er en gammel teknik, og traditionelt syede man rester af stof sammen for at danne nye ting. I nyere tid er det dog næsten lige så ofte, at der bliver brugt nye stoffer.

Er en quiltet jakke varm?

Det er en varm og virkelig komfortabel jakke, der uden tvivl vil kunne holde dig varm i de kolde vintermåneder.