:

Hvor lang tid tager en hjerteklapoperation gennem lysken?

Indholdsfortegnelse:

  1. Hvor lang tid tager en hjerteklapoperation gennem lysken?
  2. Hvor længe er man indlagt efter hjerteklapoperation?
  3. Hvad er en Stentklap?
  4. Er hjerteoperation farligt?
  5. Hvornår må man køre bil efter en hjerteoperation?
  6. Hvor længe holder en kunstig hjerteklap?

Hvor lang tid tager en hjerteklapoperation gennem lysken?

Selve behandlingen tager ca. 2 timer og foregår oftest i lokalbedøvelse. De fleste patienter udskrives dagen efter indgrebet til hjemmet.

Hvor længe er man indlagt efter hjerteklapoperation?

Efter operationen vil du normalt være indlagt i en uges tid. Indlæggelsen kan blive forlænget, hvis der støder komplikationer til. Komplikationerne kan være: infektioner.

Hvad er en Stentklap?

Hvad er en Apikal stentklap operation? Aortaklappen sidder som ventil mellem venstre hjertekammer og hovedpulsåren (aorta). Klappen bliver oftest forkalket og dermed forsnævret (aortastenose). Kirugen laver en lille åbning mellem ribbene og fører hjerteklappen gennem spidsen af hjertet.

Er hjerteoperation farligt?

Det er meget forskelligt, hvordan kroppen reagerer på alt det, der sker i forbindelse med en hjerteoperation. Det er svært at sige på forhånd, hvordan det vil gå, men vi ved dog, at det generelt er patienterne med de mest alvorlige hjertefejl og patienter som fejler andre ting samtidig, der har problemer bagefter.

Hvornår må man køre bil efter en hjerteoperation?

Du , forsikringsmæssigt, ikke selv køre bil de første 30 dage efter din operation. Du gerne være passager, og du skal bruge sikkerhedssele. Vi anbefaler dog, at du venter med selv at køre bil eller på cykel i de første 6-8 uger efter operationen, da dit brystben har brug for ro til at hele.

Hvor længe holder en kunstig hjerteklap?

De mekaniske hjerteklapper har været i brug i mere end 20 år, og må i dag siges at have ubegrænset holdbarhed. En mekanisk hjerteklap kræver dog blodfortyndende medicin, fordi der er en lille tendens til, at blod kan sætte sig fast på klappen.