:

Hvordan fletter man et stolesæde?

Indholdsfortegnelse:

  1. Hvordan fletter man et stolesæde?
  2. Kan papirgarn vaskes?
  3. Hvad er papirgarn?
  4. Hvad koster nyt flet på Y stol?
  5. Hvor kan man købe Papirsnor?

Hvordan fletter man et stolesæde?

Begynd i et hjørne Når du har lavet et felt, hvor du for eksempel kører snoren 15 gange rundt om stolens ramme, snørrer du snoren et par gange rundt om sargen, så du får et mellemrum til næste felt. Sådan bliver du ved, fra begge sider, indtil stolesædet er helt dækket af flet.

Kan papirgarn vaskes?

Papirgarn kræver normalt ingen eller kun meget let vedligeholdelse. Støvsug nænsomt ved medium styrke med en blød børste, for at fjerne støv og undgå misfarvning fra snavs. Våde pletter skal hurtigst muligt fjernes ved at opsuge pletten med en blød klud eller køkkenrulle.

Hvad er papirgarn?

Papirgarnet kaldes også "papirsjæl" når det bruges til løbbinding (halmbinding), løber den inden i. Papirgarn til stoleflet i meget HØJ kvalitet. Dette papirgarn er det helt rigtige til stolesæder med flet i papirgarn. Det er usnørret og ca 3mm i diameter.

Hvad koster nyt flet på Y stol?

Hvis du har en Y-stol, som trænger til en omfletning, så skal du af med 650 kr. da der lige går lidt mere papirgarn til sådan en stol. Hvis du drømmer om at få shinet en af dine gamle møbelklassikere op, og dermed få den både slebet og sæbebehandlet, så tilbyder Rasmus at gøre det for 500 kr.

Hvor kan man købe Papirsnor?

Papirsnor » Køb papirgarn og papirsnor billigt online Så har vi her hos Grafical.dk alt du skal bruge. Du finder de gode priser på papirsnor og papirgarn lige her på siden. Køb i dag til hurtig levering og billig fragt.