:

Hvordan pudser man aluminium?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvordan pudser man aluminium?
 2. Hvordan fjerner man alger på drivhus?
 3. Hvornår vasker man drivhus?
 4. Hvordan rengør man et drivhus?
 5. Hvad er eloxering?
 6. Hvad skal der være i et drivhus?

Hvordan pudser man aluminium?

Aluminium polering er bedst gjort med en blød klud eller en meget blød børste og almindeligt sæbevand. Hvis du renser køkkengrej, anbefaler vi en ufarvet, uparfumeret sæbe som Neutral.

Hvordan fjerner man alger på drivhus?

Når planterne er ude, skal drivhuset vaskes af for at fjerne alger, skadedyr og æg. Brug varmt sæbevand pisket af brun sæbe. Vask alting grundigt med en kost. Sørg for at komme ind i hjørner og sprækker.

Hvornår vasker man drivhus?

Rengøringen bør faktisk starte om efteråret med, at man fjerner alle de gamle planterester og det allerøverste lag jord med planterester. Det er også udmærket at give drivhuset en ekstra vask i oktober, når dyrkningssæsonen er ved at være ovre, og inden man sætter sarte planter ind til overvintring.

Hvordan rengør man et drivhus?

Tag en spand med lunkent vand og tilsæt 100-200 ml flydende brun sæbe. Smør alle fladerne ind med en god børste - kom godt ind i hjørner og dér, hvor glassene overlapper hinanden. Lad sæbeblandingen sidde et kvarters tid. Skyl derefter alle fladerne grundigt af med vand fra haveslangen eller højtryksspuleren.

Hvad er eloxering?

Eloxering – tidligere også kaldet aluksering og anodisering - er en elektro-kemisk proces, hvor aluminiumsemnet dækkes af et oxidlag. Dette oxidlag fungerer som en beskyttende hinde på overfladen som gør metallet mere hårdfør overfor vand og mindre modtagelig for stød og urenheder.

Hvad skal der være i et drivhus?

Top 5 grøntsager til drivhuset: Dem, der er gode i maden

 • Tomater. Tomater til drivhuset fås i et hav af forskellige farver og sorter, og så er de et af de mest populære valg til drivhuset. ...
 • Agurk. ...
 • Peberfrugter og chili. ...
 • Auberginer. ...
 • Salat og bladgrøntsager.
17. mar. 2022