:

Hvordan fjerner man Sæbefilm?

Indholdsfortegnelse:

  1. Hvordan fjerner man Sæbefilm?
  2. Hvad er en vinyloverflade?
  3. Har vinylgulve en lang garanti?
  4. Hvilke grunde til at bruge vinyl i badeværelset?
  5. Hvordan lægges gulvklinker i niveau?

Hvordan fjerner man Sæbefilm?

Hvis der efter nogen tid opstår sæbefilm på gulvet, kan det vaskes med vand tilsat universalrengøringsmiddel. 5 liter vand. 1 dl brun sæbe - ikke mere, da det så fedter for meget.

Hvad er en vinyloverflade?

  • En vinyloverflade på badeværelset er et rigtig godt alternativ til fliser. Men hvis du vælger vinyl, så er det vigtigt, at du vælger specielt vinyl til vådrum, så det kan holde til den store mængde fugt og vand. Som materiale er vinyl til vådrum meget modstandsdygtig overfor vand og fugt – og bedst af alt, er det rigtig nemt at rengøre.

Har vinylgulve en lang garanti?

  • Vinylgulvene leveres som regel med en garanti på 10 eller 15 år, og det kan godt betale sig at vælge et gulv i høj kvalitet, som har en meget lang garanti.

Hvilke grunde til at bruge vinyl i badeværelset?

  • Der er flere gode grunde til at bruge vinyl i dit badeværelse: 1 Hvis du har et badeværelse på en 1. sal i dit hus, så er det værd at overveje at bruge vinyl frem for fliser. Et hus... 2 Du kan vælge imellem en masse farver, designs og mønstre, så du kan få lige præcis det look, som du gerne vil have i... 3 Vinylgulve holder i rigtig mange år. More ...

Hvordan lægges gulvklinker i niveau?

  • STORE FLISER PÅ GULV 1. Gulvklinker skal lægges helt plant, og det er især en udfordring ved store formater. Løsningen går ud på at trække klinker i niveau med små plastclips. 2. Clipsene fås i flere fabrikater, fx denne her, hvor clipsens bund stikkes ind under to klinker, hvorefter en kile presses ind og tvinger de to klinker i niveau. 3.