:

Hvordan renser man gammel messing?

Indholdsfortegnelse:

  1. Hvordan renser man gammel messing?
  2. Hvordan undgår du rengøring af messing?
  3. Hvor lang tid tager det at rengøre sine messing artikler?
  4. Hvordan renser du dine messing artikler?
  5. Kan du pudse dine messingartikler rene?

Hvordan renser man gammel messing?

Opløs et halvt brev citronsyre - det svarer til 15 g - i en opvaskebalje med 2 liter varmt vand. Du kan købe citronsyre i de fleste supermarkeder. Læg messingtingene ned i blandingen, og lad dem ligge i 15 minutter. Brug en lille, blød tandbørste til fx lysestager med krummelurer til at fjerne alt det sorte snavs.

Hvordan undgår du rengøring af messing?

  • Rensning af messing kan effektivt ordnes på ingen tid, hvis blot du anvender de rigtige midler og metoder. Overvej hvor skrapt et middel til rengøring af messing, du behøver. Udvalget er stort, men i nogle tilfælde er messingen ikke mere beskidt, end at det kan klares med en blød klud, vand og lidt opvaskemiddel.

Hvor lang tid tager det at rengøre sine messing artikler?

  • Det tager ikke meget tid, at rengøre sine messing artikler, da de mange forskellige metoder ikke er tidskrævende. Nedenfor vil du kunne læse mere om nogle af de forskellige metoder til at få dit hjem til at skinne igen. En af de mest hyppige og oftest bruge metoder, er at bruge citronsyre og sæbevand.

Hvordan renser du dine messing artikler?

  • En af de mere kække måder at rense dine messing artikler på, er ved at bruge tomatketchup. Find gerne en med et højt syreindhold. Det er nemlig syren, som går ind og renser messingen. Fordelen er her igen, at du ikke benytter dig af et pudsemiddel som går ind og ødelægger den beskyttende overflade.

Kan du pudse dine messingartikler rene?

  • Med en pudseklud kan du pudse dine messing-artikler rene, og derved fjerne anløb, samt bevare messing-overfladen. Dog er pudsekluden ofte en langsommelig proces, da du skal bruge knofedt og pudse hele messing-artiklen. Derfor anbefales pudsekluden kun til mindre ting.