:

Hvordan renser jeg mine eyelash extensions?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvordan renser jeg mine eyelash extensions?
 2. Hvordan vasker man vipper?
 3. Hvor tit skal man vaske sine eyelash extensions?
 4. Hvordan får man Vippelim af vipperne?
 5. Kan eyelash extensions tåle sol?
 6. Hvorfor taber jeg mine vipper?
 7. Hvorfor skal man vaske sine vipper?
 8. Hvordan tager man falske vipper på?

Hvordan renser jeg mine eyelash extensions?

Børst dem med en ren mascarabørste hver dag, og vask vipperne med en makeupbørste og lash cleanser et par gange om ugen. Du kan også bruge babyshampoo og vand.

Hvordan vasker man vipper?

Vippeshampoo er et produkt der er lavet til at rense vippe extensions. Det er lavet til at fremme effektiv hygiejne i vipper og på øjenlågene ved at fjerne talg, olier og potentielle irritationer.

Hvor tit skal man vaske sine eyelash extensions?

hver 3. uge, for at bevare fyldigheden. Det anbefales at rense/vaske dine vipper med special vippeshampoo, samt børste dem dagligt. Derudover er det rigtig godt at benytte en godkendt vippeserum, for at styrke og nære dine naturlige vipper.

Hvordan får man Vippelim af vipperne?

Bare pil dem af med din fingernegl eller pincet, og træk dem forsigtigt mod centeret af dit øje. Gnid vipperne med rensemælk, tofaset make-up fjerner eller oliveolie for at fjerne resten af limen. Gnid forsigtigt en vatrondel over vippebåndet der hvor det er sat fast på dit øjenlåg, for at hjælpe med at løsne limen.

Kan eyelash extensions tåle sol?

Der må ikke være rester af makeup-fjerner på dine vipper da det mindsker holdbarheden. Eyelash extensions er en holdbar løsning, men der er nogle ting du skal tænke over for, at få opnå et optimalt resultat af dine nye vipper. Ingen badning, solarium eller sauna i de første 48 timer efter påsætning.

Hvorfor taber jeg mine vipper?

Der kan være mange grunde til at man mister sine øjenvipper. Vippebukning, for meget makeup, øjeninfektioner, medicin, mangelfuld makeupfjerning, lash lift og lash extensions er blot få af mange faktorer, der kan føre til vippetab.

Hvorfor skal man vaske sine vipper?

Renser man ikke, kan der opstå så meget opbygget snavs, at der er grobund for små vippe-mider, der kan bo i alt snasket, som ikke bliver vasket af.

Hvordan tager man falske vipper på?

Når Nadia har fundet overstående frem, så er hun klar til at påføre sine falske vipperSådan gør du:

 1. Step 1: Buk dine øjenvipper let med en vippebukker.
 2. Step 2: Påfør et tyndt lag mascara. ...
 3. Step 3: Fjern vipperne fra æsken og blødgør båndet. ...
 4. Step 4: Mål vipperne og trim med saksen, så længden på båndet passer til dit øje.