:

Hvad er målene på en opvaskemaskine?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvad er målene på en opvaskemaskine?
 2. Hvad er Doseringsassistent?
 3. Hvad betyder det at en opvaskemaskine er underbygget?
 4. Hvilken opvaskemaskine holder længst?
 5. Hvad betyder fuld integrerbar?
 6. Hvad er zeolit tørring?
 7. Hvad er afspændingsmiddel lavet af?
 8. Hvad er Halvintegreret opvaskemaskine?
 9. Hvad er en opvaskemaskine til indbygning?
 10. Hvad er en indbygget opvaskemaskine?
 11. Hvor mange år kan en opvaskemaskine holde?

Hvad er målene på en opvaskemaskine?

En almindelig opvaskemaskine har en standardbredde på ca. 60 cm, mens smalle opvaskemaskiner har en bredde på ca. 45 cm. Gå til smalle opvaskemaskiner.

Hvad er Doseringsassistent?

Der er også en doseringsassistent, som opløser opvasketabsen, og fordeler den regelmæssigt i hele maskinen, så du får et rent resultat.

Hvad betyder det at en opvaskemaskine er underbygget?

En underbygningsopvaskemaskine leveres uden top- og sideplader, da denne type opvaskemaskine er udformet til at stå under din køkkenbordplade. Hvis du ønsker at investere i en underbygningsopvaskemaskine, er der en række ting, som du kan overveje, nemlig kapacitet, lydniveau, opvaskeprogrammer og energiforbrug.

Hvilken opvaskemaskine holder længst?

- Miele vandt for bedste holdbarhed. 22 procent af forbrugerne med en opvaskemaskine fra Miele har en maskine, der er ældre end ti år. - Ifølge deltagerne i undersøgelsen er AEG-Electrolux det mest problemramte mærke, da 19 procent har oplevet, at deres maskine af dette mærke er gået i stykker.

Hvad betyder fuld integrerbar?

Med fuldintegrerede opvaskemaskiner skal fronten dækkes med en låge, der passer til køkkenelementerne. Betjeningspanelet er ikke længere synligt.

Hvad er zeolit tørring?

Zeolith-tørring fungerer ved, at maskinen cirkulerer fugtig luft under opvasken. I maskinen findes også mineralet zeolit, som under tørreprocessen absorberer den fugtige luft, varmer den op og sender den tørre luft tilbage i opvaskemaskinen, så servicet tørrer bedre.

Hvad er afspændingsmiddel lavet af?

Ved at reducere vandets overfladespænding løber vandet nemmere af glassene, og efterlader dermed ingen kalkpletter. Afspændingsmiddel indeholder typisk fedtalkoholalkoxylat, natriumkumensulfonat og citronsyre.

Hvad er Halvintegreret opvaskemaskine?

Den halvintegrerede opvaskemaskine ligner den integrerede opvaskemaskine, bortset fra at betjeningspanelet er placeret øverst på fronten. Med en halvintegreret opvaskemaskine bevarer du stadig det stilrene design i køkkenet, men det bliver lidt nemmere for dine gæster at finde hen til opvaskemaskinen.

Hvad er en opvaskemaskine til indbygning?

En integreret opvaskemaskine er kendetegnet ved, at den integreres i dit køkken. Det betyder, at opvaskemaskinen leveres uden front- top- eller sideplader, hvorfor du skal lade den indbygge i dine køkkenelementer og sætte en køkkenlåge på fronten.

Hvad er en indbygget opvaskemaskine?

En integreret opvaskemaskine er kendetegnet ved, at den integreres i dit køkken. Det betyder, at opvaskemaskinen leveres uden front- top- eller sideplader, hvorfor du skal lade den indbygge i dine køkkenelementer og sætte en køkkenlåge på fronten.

Hvor mange år kan en opvaskemaskine holde?

Levetiden for en opvaskemaskine afhænger bl. a. af dens kvalitet. Køber du en opvaskemaskine i mellemklassen, kan du normalt regne med en levetid på 8-10 år, afhængigt af hvor hyppigt du bruger maskinen, og hvor godt du behandler den.