:

Hvad renser man lædermøbler med?

Indholdsfortegnelse:

  1. Hvad renser man lædermøbler med?
  2. Hvordan renser du dine lædermøbler?
  3. Hvad er vedligeholdelse og rengøring af lædermøbler?
  4. Hvordan fjerner du støv i lædermøbler?
  5. Hvad er sæbespåner til lædermøbler?

Hvad renser man lædermøbler med?

Når du skal klare rensning af lædermøbler, skal du starte med at fjerne støv. Dette gør du med en hårdt opvredet klud til mørkt læder og en tør klud, hvis der er tale om lyst læder. Efter du har tørret læderet af for støv, laver du en blanding af 2 dl sæbespåner med en lille smule vand i en opvaskebalje eller lignende.

Hvordan renser du dine lædermøbler?

  • Sådan renser du dine lædermøbler 1 Tør først læderet over med en tør klud for at fjerne støv. 2 Hvis læderet er overfladebehandlet tørres det af med en opvredet klud. 3 Lav følgende blanding: 1/2 dl sæbespåner piskes ud i 2 liter kogende vand, så der dannes skum (i ovenstående video vises... 4 Bearbejd overfladen med skummet med en blød børste eller svamp, så det ikke trænger ind... More ...

Hvad er vedligeholdelse og rengøring af lædermøbler?

  • Når du køber lædermøbler, giver forhandleren ofte en vejledning i vedligeholdelse og rengøring med de specialmidler, der sælges i møbelforretningen. Ud fra foreliggende deklarationer er der ikke forskel på den kemiske sammensætning af sæbespåner, der sælges i en møbelforretning, og i ’almindelige’ butikker.

Hvordan fjerner du støv i lædermøbler?

  • Når du skal klare rensning af lædermøbler, skal du starte med at fjerne støv. Dette gør du med en hårdt opvredet klud til mørkt læder og en tør klud, hvis der er tale om lyst læder. Efter du har tørret læderet af for støv, laver du en blanding af 2 dl sæbespåner med en lille smule vand i en opvaskebalje eller lignende.

Hvad er sæbespåner til lædermøbler?

  • Blandingen af sæbespåner sørger for at give dine lædermøbler plejende fedtstof, som sørger for at de ikke tørrer ud. Dog skal du sørge for at købe sæbespåner, som er beregnet til lædermøbler, ellers risikerer du at ødelægge overfladen.