:

Hvad er Kopskifte?

Indholdsfortegnelse:

  1. Hvad er Kopskifte?
  2. Hvad kaldes en kvart mursten?
  3. Hvordan kan du klare rengøring af tæpper?
  4. 5 tips til rensning af tæpper?
  5. Hvordan behandler du trægulv?

Hvad er Kopskifte?

Krydsforbandt. Vekslende løberskifter og kopskifter. Løberskifter er fortsat 1/2 sten for hinanden, således at hvert andet løberskifte er i lod. Alle løberskifter er forsat 1/4 sten for kopskifter, og kopper er i lod i alle kopskifter.

Hvad kaldes en kvart mursten?

I forbandtet kaldes sten lagt med den lange side udad for løbere. Ligger stenene med den halve side, altså enden, udad, kaldes de for kopper eller bindere, kvarte sten hedder petringer, de er med til at fuldende forbandtet ved hjørner og åbninger i muren.

Hvordan kan du klare rengøring af tæpper?

  • Pulver til tæpperens er en god måde at klare rengøring af tæpper på. Dette er den bedste metode til tæpperensning med pulver, hvad end det er tæpperens- eller bagepulver: Drys pulveret ud på tæppet. Lad pulveret sidde i mindst 30 minutter eller natten over, så midlet får virketid, blødgører pletterne og absorberer den dårlige lugt.

5 tips til rensning af tæpper?

  • 5 effektive tips til rensning af tæpper 1 Brug en tæpperenser. Er du mest til den hurtige og effektive løsning, er en tæpperenser din bedste ven, når du skal... 2 Fjern pletter med dette enkle tip. Kommer du til at spilde på dit tæppe, så der kommer en plet, kan du i langt de... 3 Rødvinspletter kræver ekstra rensning. Rødvin er en af de værste fjender for dine... More ...

Hvordan behandler du trægulv?

  • Sæbebehandling af trægulv 1 Bland sæben med vand efter leverandørens anvisninger. 2 Fordel sæben på det rene trægulv i et jævnt lag med gulvklud, moppe eller kost. 3 Tør gulvet efter med en hårdt opvredet klud.