:

Hvordan vasker man vinduer indenfor?

Indholdsfortegnelse:

  1. Hvordan vasker man vinduer indenfor?
  2. Hvordan renser du vinduer?
  3. Hvordan kan du vaske vinduer med vinduessæbe?
  4. Hvordan tager vinduespudseren vinduer?
  5. Kan du købe en hurtig pudsning af vinduer?

Hvordan vasker man vinduer indenfor?

En god skraber, indvasker og viskestykker er det vigtigste. En rigtig indvasker vil give det bedste resultat, men er du ikke interesseret i at købe en, kan du også bruge en svamp eller en blød børste til at vaske dine vinduer.

Hvordan renser du vinduer?

  • For at rense vinduer, skal du bruge koldt vand, opvaskemiddel, en smule salmiakspiritus og hudholdningseddike. Dette er effektivt til at opløse fedt og snavs på vinduer. Bland de nedestående ting i en spand 5 liter koldt vand

Hvordan kan du vaske vinduer med vinduessæbe?

  • Metode #1: Vask af vinduer med klassisk vinduessæbe (anbefalet) 1 Du vil gerne have skinnende rene vinduer og derfor skal de vaskes og pudses. Det gøres nemt med en vinduessæbe, der er... 2 Følg doseringsforholdet på flasken (typisk 0,5 dl sæbe til 10 liter vand i spand). Vandet må gerne være lunkent, da det... 3 Vask vinduerne med vinduespudserudstyr, herunder en blød svamp... More ...

Hvordan tager vinduespudseren vinduer?

  • Således tager de sig selv af vinduespudsningen indendørs, mens de lader vinduespudseren om den udvendige pudsning. Hermed kan vinduespudseren komme til uden for meget koordinering, foruden at han tager de mest besværlige vinduer, som tit kræver stige.

Kan du købe en hurtig pudsning af vinduer?

  • Hvis du gerne vil have en hurtig pudsning af dine vinduer og spejle kan det betale sig at benytte en færdigopblandet glasrens. De findes i miljømærkede udgaver samt billige og dyre udgaver. Det kan som regel godt betale sig at købe en lidt dyrere variant, da de efterlader mindst striber og kræver færre behandlinger.