:

Kan man drikke BWT vand?

Indholdsfortegnelse:

  1. Kan man drikke BWT vand?
  2. Hvordan smag vand fra BWT?
  3. Hvad er BWT vand?
  4. Hvor meget salt skal der i et BWT anlæg?
  5. Hvad er blødt vand?
  6. Er der forskel på salt til blødgøringsanlæg?
  7. Hvor meget fylder et BWT anlæg?

Kan man drikke BWT vand?

Et BWT anlæg er DVGW-​certificeret og lever op til de danske myndigheders krav til produkter i kontakt med drikkevand. BWT anlæg er gennemtestet for at sikre en høj hygiejne og sikkerhed i drikkevandet. Derfor kan du trygt installere et BWT anlæg i dit hjem.

Hvordan smag vand fra BWT?

Et højt indhold af natrium i forbindelse med klor giver vandet en saltet smag, mens et højt indhold af sulfat nærmere giver en bitter smag. Magnesium sørger derimod for, at vandet føles dejligt blødt².

Hvad er BWT vand?

Silkeblødt BWT vand Med et BWT anlæg får du kalkfrit vand i hele hjemmet. Vores anlæg reducerer kalkindholdet i vandet til et minimum, hvilket giver dig masser af fordele.

Hvor meget salt skal der i et BWT anlæg?

Hvor tit du skal påfylde salt afhænger af dit vandforbrug, men vi anbefaler, at du tjekker saltstanden hver 4. uge. Det er vigtigt, at der hele tiden er synlige salttabletter i vandet. Der må gerne påfyldes salt helt op til kantet over vandspejlet.

Hvad er blødt vand?

Kalkindholdet bestemmer, om dit vand er hårdt eller blødt Hvis der er meget kalk i vandet, siger man, at vandet er hårdt. Hvis der er lidt kalk i vandet, siger man, at vandet er blødt.

Er der forskel på salt til blødgøringsanlæg?

Nej. Det salt, der skal anvendes til regeneration af vores blødgøringsanlæg, indeholder ikke stoffer, der er sundhedsskadelige for mennesker eller skadelige for miljøet. Saltet er fødevaregodkendt og overholder EN 973 type A normen.

Hvor meget fylder et BWT anlæg?

BWT Danmark Blødgøringsanlægget AQA basic, som er beregnet til et standard parcelhus, fylder ikke mere end at det kan være i et underskab. Blødgøringsanlæggene fås i 2 forskellige størrelser alt efter husstandens behov.