:

Hvad er Kalkmælk?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvad er Kalkmælk?
 2. Hvad laver en stukkatør?
 3. Hvad koster det at gå på stuk?
 4. Hvorfor revner loftet?
 5. Hvordan monteres loftslem i loftet?
 6. 3 metoder til rensning af fliser?
 7. Hvordan måler du loftslemmen?
 8. Kan du montere loftstrappe i loftet?

Hvad er Kalkmælk?

Kalkmælk er vådlæsket og vellagret kalk blandet med vand, helt fri for tilsætningsstoffer. Anvendelsesområde: Kalkmælk anvendes til kalkning af puds af kulekalkmørtel og de fleste typer hydraulisk kalkmørtel, samt på overflader der tidligere er kalkede med traditionel kalk farve.

Hvad laver en stukkatør?

En stukkatør reparerer og udfører udsmykninger på vægge og loft i gips eller kalk. På skolen laver du også figurer i beton. Stuk er et gammelt håndværk.

Hvad koster det at gå på stuk?

klasse), er der en egenbetaling på 1.400 kr. pr. måned i 11 måneder. STUK giver 50% i søskenderabat.

Hvorfor revner loftet?

Svar. Det er meget almindeligt, at pudsede lofter revner i ny og næ. Revnerne opstår som regel ved små bevægelser og sætninger i bygningen og er som regel helt ufarlige – får du gentagne gange store og dybe revner, du er bekymret for, skal du kontakte en tømrer og høre hans mening. De små revner kan du nemt selv klare.

Hvordan monteres loftslem i loftet?

 • Hvis du er heldig at have en loftslem i forvejen, er det oplagt at montere den nye trappe samme sted. Du skal være opmærksom på afstanden mellem bjælkerne på loftet. Det er helt klart at foretrække, hvis din nye loftstrappe kan monteres mellem bjælkerne, så du slipper for at save i loftets konstruktion.

3 metoder til rensning af fliser?

 • Rensning af fliser: 3 metoder fjerner ALGER: 1 Knofedt til rensning af fliser – Godt gammeldags knofedt er en god og miljøvenlig metode til rensning af fliser. Jævnlig rengøring med vand og kost fjerner snavs, alger og mos. ... 2 Kemi til rensning af fliser – Kemiske algefjernere kan hjælpe med at løsne algerne, der efterfølgende kan skylles væk. ... 3 Højtryksspuler til rensning af fliser – den kraftige vandstråle fra en højtryksspuler fjerner effektivt algerne. Men gør det forsigtigt! ...

Hvordan måler du loftslemmen?

 • Mål loftslemmen og afstanden mellem bjælkerne på loftet. Sav de reglar til, der skal sidde rundt om lem men. Hvis loftet er fyldt med løs isolering, må du bygge en “kasse” af fx krydsfiner, så isoleringsmaterialet ikke drysser ned.

Kan du montere loftstrappe i loftet?

 • Du skal være opmærksom på afstanden mellem bjælkerne på loftet. Det er helt klart at foretrække, hvis din nye loftstrappe kan monteres mellem bjælkerne, så du slipper for at save i loftets konstruktion. Du skal også være opmærksom på, at den trappe, du finder i byggemarkedet, har det rigtige indbygningsmål - samt naturligvis at den kan “nå jorden”.