:

Kan man pudse messing?

Indholdsfortegnelse:

  1. Kan man pudse messing?
  2. Hvordan kan du rensning af messing?
  3. Hvordan renser du dine messing artikler?
  4. Hvor lang tid tager det at rengøre sine messing artikler?
  5. Kan du pudse dine messingartikler rene?

Kan man pudse messing?

Citronsyreopblanding – 1 liter kogende vand, 1 spsk citronsyre og lidt opvaskemiddel i en plastskål. Lad messinggenstanden være et par minutter heri, skyl den og puds afslutningsvist med en tør klud.

Hvordan kan du rensning af messing?

  • Guide til rensning af messing 1 Beslut hvilket middel du vil anvende til rensning af messing. Pudsecreme er klar til brug direkte efter køb, mens citronsyre kræver opblanding med kogende vand og eventuelt andre ingredienser foreslået ... 2 Kom rensemidlet i en skål eller balje afhængig af genstandens størrelse. 3 Kom messing genstanden i skålen/baljen, og lad midlet virke i minimum et par minutter, så det kan trænge ind.

Hvordan renser du dine messing artikler?

  • En af de mere kække måder at rense dine messing artikler på, er ved at bruge tomatketchup. Find gerne en med et højt syreindhold. Det er nemlig syren, som går ind og renser messingen. Fordelen er her igen, at du ikke benytter dig af et pudsemiddel som går ind og ødelægger den beskyttende overflade.

Hvor lang tid tager det at rengøre sine messing artikler?

  • Det tager ikke meget tid, at rengøre sine messing artikler, da de mange forskellige metoder ikke er tidskrævende. Nedenfor vil du kunne læse mere om nogle af de forskellige metoder til at få dit hjem til at skinne igen. En af de mest hyppige og oftest bruge metoder, er at bruge citronsyre og sæbevand.

Kan du pudse dine messingartikler rene?

  • Med en pudseklud kan du pudse dine messing-artikler rene, og derved fjerne anløb, samt bevare messing-overfladen. Dog er pudsekluden ofte en langsommelig proces, da du skal bruge knofedt og pudse hele messing-artiklen. Derfor anbefales pudsekluden kun til mindre ting.