:

Hvordan vasker man microfiber?

Indholdsfortegnelse:

  1. Hvordan vasker man microfiber?
  2. Hvad er microfiber klude lavet af?
  3. Hvorfor er mikrofiber håndklæder gode?
  4. Hvad er en microfiberhåndklæde?
  5. Hvad er rengøring af microfibre?

Hvordan vasker man microfiber?

En microfiberklud kan, afhængigt af dens kvalitet, holde til minimum 500 vaske ved 60 grader. Så ønsker du en ren microfiberklud med en lang holdbarhed, anbefaler vi, at du vasker den ved præcist 60 grader.

Hvad er microfiber klude lavet af?

Mikrofiberklude er typisk fremstillet af 80% polyester og 20% polyamid, og de mikroskopiske fibre er så tynde, at de ikke kan ses med det blotte øje. Når mikrofiberkluden er tør, er den samtidig magnetisk og gør du den fugtig griber den fat i snavset på overfladerne og fastholder det i fibrene.

Hvorfor er mikrofiber håndklæder gode?

  • Mikrofiber håndklæder er nemlig perfekte til rejse og outdoor livet! Hvorfor? Fordi de er letvægtige, tørre meget hurtigere end almindelige bomuldshåndklæder og er relativt billige. Hurtigtørrende håndklæder er som skabt til backpackere og andre rejsende. Derudover er rejsehåndklæder gode på grund af;

Hvad er en microfiberhåndklæde?

  • Mikrofiberhåndklædet kan grundet sin vævning indeholde 8-10 gange sin egen vægt i vand. Dette er vores første microfiberhåndklæde og den version vi bruger til at tørre biler af med hos www.bilvask.nu - vask den rigtigt og den holder i lang tid.

Hvad er rengøring af microfibre?

  • Fakta 1 Anvendelsen af microfibre medfører en højnelse af rengøringsydelsen sammenlignet med andre metoder og materialer 2 Rengøringen er gjort enklere og anvendelsen af kemikalier er væsentligt reduceret 3 Allergi og astma fremkaldende mikro-organismer og bakterier fjernes fra arbejds-/beboelsesmiljøet 4 Microfiberklude og -mopper kan anvendes for hygiejnisk rengøring... More ...