:

Hvad er Kindle Unlimited?

Indholdsfortegnelse:

  1. Hvad er Kindle Unlimited?
  2. Hvorfor Kindle?
  3. Kan man bruge Kindle i Danmark?
  4. Hvad kan man bruge Kindle til?
  5. Kan man læse danske bøger på en Kindle?
  6. Hvor meget fylder en bog på Kindle?
  7. Hvad koster Studybox?
  8. Hvad koster en ebog?
  9. Hvordan bruger jeg min Kindle?

Hvad er Kindle Unlimited?

Amazon Kindle Unlimiteds månedlige pris er 10 dollars, hvilket svarer til, hvad flere andre streamingtjenester ville koste dig. Dette månedlige abonnement giver dig adgang til over en million e-bøger, omkring 2.000 lydbøger, der har en tilsvarende e-bog på platformen og i nogle lande også et begrænset antal magasiner.

Hvorfor Kindle?

En Kindle er udviklet af Amazon til at være ligesom en iPad eller tablet, men de er blot designet til at læse bøger og andre digitale medier på. De er blandt andet kendt for at have en e-ink Display, som giver en ru overflade, og en følelse af, at man næsten sidder med en rigtig bog.

Kan man bruge Kindle i Danmark?

Amazon Kindle er verdens mest solgte ebogslæser. Amazon sælger ikke selv de forskellige udgaver af Kindle i Danmark, men du kan købe dem hos mange andre forhandlere. Vi fik fingre i en Kindle Paperwhite, der adskiller sig fra den mest basale Kindle-model ved at have indbygget lys i selve skærmen.

Hvad kan man bruge Kindle til?

Hos Saxo har vi gjort det nemt for dig at læse dine e-bøger via din Kindle. Der er enkelte undtagelser til brugen, men ellers kan du følge vores guide og få dem hentet ned på ingen tid. Du skal bemærke, at DRM-kopibeskyttede e-bøger samt e-bøger i PDF og fixed layout ikke kan læses på en Kindle.

Kan man læse danske bøger på en Kindle?

Trin 1: Download programmet Calibre til din pc. Trin 2: Installer programmet og start det. Følg opsætningsguiden i programmet. Du skal blandt andet vælge placeringen for dit e-bogsbibliotek og angive, hvilken Kindle-model, du har.

Hvor meget fylder en bog på Kindle?

En e-bogslæser med 8GB lagerplads har for eksempel plads til tusindvis af e-bøger og over 35 lydbøger. En e-bogslæser med 32GB har således plads til langt flere lydbøger.

Hvad koster Studybox?

Hvad koster Studybox? Studybox koster 199 kr./md. Ingen ekstra omkostninger og ingen binding. Du får lov til at prøve de første 7 dage gratis.

Hvad koster en ebog?

Du kan dog kun sjældent sammenligne din ebog med en af de trykte bøger fra et forlag. Du kan i øvrigt få trykt en bog til 10-20 kr. pr. stk.

Hvordan bruger jeg min Kindle?

Først og fremmest skal du logge ind på din profil på vores hjemmeside www.saxo.com og klik herefter på "Mit Saxo". Gå herefter ind på "Min boghylde" og klik på bogen, du ønsker at overføre til Kindle. Tryk herefter "Send til Kindle". Bemærk, at hvis knappen ikke vises, kan den aktuelle bog ikke sendes til din Kindle.