:

Hvad gør man PLEXIGLAS rent med?

Indholdsfortegnelse:

  1. Hvad gør man PLEXIGLAS rent med?
  2. Kan man farve Akrylgarn?
  3. Hvilket garn kan man farve?
  4. Kan man hækle med Akrylgarn?
  5. Er polyester og akryl det samme?

Hvad gør man PLEXIGLAS rent med?

Til rengøring af akrylplader og PLEXIGLAS anbefales lunkent sæbevand eller stærkt fortyndede opløsninger af milde, syntetiske rengøringsmidler. Til arbejdet anbefales en blød klud eller svamp. For at fjerne sæberester eftervaskes med rent vand – der kan tilsættes skyllemiddel for at minimere statisk elektricitet.

Kan man farve Akrylgarn?

Akrylgarn kan farves med ethvert farvestof, der virker på ikke-syntetiske fibre, f. eks. Kool-Aid, frugtsaft eller endda sort kaffe. Det er muligt at farve dit akrylgarn derhjemme med lidt tålmodighed og omhu!

Hvilket garn kan man farve?

Englegarn forhandler både miljøvenlige farver og ufarvet garn i topkvalitet, så du kan give dig i kast med at lave håndfarvet garn i dit eget køkken. Vil du gerne lære grundteknikkerne, eller mangler du inspiration, kan du enten købe Pernille Cordes' bog om garnfarvning eller deltage i hendes kurser og Facebookgruppe.

Kan man hækle med Akrylgarn?

Mange muligheder med akrylgarn til både strik og hækling Selvom akryl er billigt, så er det samtidig let at arbejde med. Derfor kan det også være en god garntype at øve sig på, hvis du gerne vil have en masse erfaring med at strikke. Akrylgarn er desuden fantastisk, da det kan bruges til både strik og hækling.

Er polyester og akryl det samme?

Akryl er ligesom polyester menneskeskabt af kemiske sammensætninger eller polymerer (makromolekyler), men i dette tilfælde kaldes de polyacrylnitril. Polymererne skal igennem nogle kemiske processer, hvorefter de våd- eller tør-spindes til tynde, endeløse fibre.