:

Kan jeg vaske mine Skechers?

Indholdsfortegnelse:

  1. Kan jeg vaske mine Skechers?
  2. Kan man vaske sneakers?
  3. Hvordan får jeg mine sneakers hvide igen?
  4. Hvordan vaskes kondisko?
  5. Hvad skal sneakers vaskes på?

Kan jeg vaske mine Skechers?

De fleste Skechers GOwalk og GOrun sko har forskellige tekstil overdele, og kan sagtens maskinvaskes. Brug et hovedpudebetræk eller en vaskepose til skoene og vask på lav temperatur. Lad skoene lufttørre! Brug ikke tørretumbler eller varmeskab til tørring.

Kan man vaske sneakers?

Rens skoen så godt du kan med et sneakers kit. Sørg for at du løsner alt skidtet og skyld derefter skoen godt igennem med vand, før de skal ind i vaskemaskinen. Læg nu skoen i en sko / sneakers vaskepose, som beskytter skoene mod slag under vasken. Vælg et kort vaskeprogram, som ikke er over 30 grader*.

Hvordan får jeg mine sneakers hvide igen?

Alt, du skal bruge, er en ren tandbørste, opvaskemiddel og bagepulver. Bland opvaskemiddel og bagepulver sammen og påfør det på skoene, herefter bruger du tandbørsten til at skrubbe snavset væk med. Blandingen kan bruges på hele skoen, og skal blot tørres af med en våd klud, når du er færdig med at skrubbe.

Hvordan vaskes kondisko?

Vaske sko i vaskemaskinen, kan man det?

  1. Brug skånevask.
  2. Læg skoene i en vaskepose, skån eventuelt med at vaske. skoene sammen med nogle håndklæder.
  3. Fjern snørrebånd og det snavs du manuelt kan fjerne med. en skuresvamp.
  4. Brug mindre vaskepulver end normalt.
  5. Lad skoene tørre ståene, så de tører op og man kan eventuelt.

Hvad skal sneakers vaskes på?

Vask højest på 30 grader og ved lave omdrejninger! Vaskes der ved højere grader, risikerer du at dine sneakers krymper eller bliver misdannet. Vælg et kort vaskeprogram eller en skånevask. Der er ingen grund til at give dine sneakers en tur på 1.5 – 2 timer i vaskemaskinen.