:

Kan man pudse vinduer i sprinklervæske?

Indholdsfortegnelse:

  1. Kan man pudse vinduer i sprinklervæske?
  2. Hvordan undgår du striber i vinduerne?
  3. Kan du vaske vinduer i frostvejr?
  4. Hvor ofte bør du pudse vinduer?
  5. Kan du pudse vinduer i frostvejr?

Kan man pudse vinduer i sprinklervæske?

Sådan pudser du vinduer Eventuelt kan man hælde en hættefuld salmiakspiritus i vandet – salmiakspiritus er effektiv overfor fedtfingre. Skal man pudse vinduer i frostvejr, kan det være en god idé at blande sprinklervæske i vandet. Den svamp man bruger til at vaske vinduer skal være ren og må ikke tabes på jorden.

Hvordan undgår du striber i vinduerne?

  • Når du skal vaske vinduer, er det en god idé, at du ikke bare bruger almindeligt vand til vinduespudsningen. Det skyldes, at der er meget kalk i vandet, hvilket kan give striber på dine ruder. For at undgå dette kan du med fordel blande vandet til vinduespudsning med husholdningseddike.

Kan du vaske vinduer i frostvejr?

  • Vasker du vinduer i frostvejr, vil vaskevandet hurtigt fryse, hvilket også giver striber på ruden. Derfor er det en god idé, at vandet, som du bruger, er varmt, så du undgår, at det fryser på ruden.

Hvor ofte bør du pudse vinduer?

  • Det er forskelligt, hvor ofte du bør pudse vinduer. Bor du et sted, hvor der er en del snavs i luften som fx røg fra brændeovne eller sand og salt fra strand og havvand, vil det være nødvendigt at vaske vinduer forholdsvist ofte. En god hovedregel kan være, at du bestræber dig på at vaske dine vinduer en gang om måneden.

Kan du pudse vinduer i frostvejr?

  • Du kan egentlig pudse vinduer i al slags vejr, men det er lettere at se snavs på dine vinduer, når solen skinner. Direkte sollys gør dog også, at dine vinduer tørrer hurtigere, hvilket kan resultere i striber på ruden. Vasker du vinduer i frostvejr, vil vaskevandet hurtigt fryse, hvilket også giver striber på ruden.