:

Hvordan bruger man Stolpesten?

Indholdsfortegnelse:

  1. Hvordan bruger man Stolpesten?
  2. Hvordan rystes betonen i støbeform?
  3. Hvad er beton?
  4. Kan du støbe beton selv?
  5. Kan du spare penge med at blande beton?

Hvordan bruger man Stolpesten?

Har du gravet hullet for dybt, kan du putte småsten ned i hullet, så det står mere stabilt. Derefter sætter du stolpestenen ned og fylder op med sand, mens du stamper godt omkring. Når alle stolpebærene er i jorden, er du klar til at montere dit tømmer. Beslaget på stolpestenen kan justeres i højden, så det passer.

Hvordan rystes betonen i støbeform?

  • Når betonen er fordelt i støbeformen, skal den rystes godt sammen for at blive kompakt og stærk. Det kan gøres ved at slå på formen med en hammer. Hullet til vasken laves med et stykke polystyren, der er formet som vasken.

Hvad er beton?

  • Beton består af cement, sand og sten i et passende blandingsforhold. Betonen har ofte navn efter, hvor store sten der anvendes. Læs mere om beton. Allerede abonnement? Har du allerede et abonnement på magasinet?

Kan du støbe beton selv?

  • Beton er et stærkt og smukt materiale, og har du mod på at støbe selv, sætter kun fantasien grænser for mulighederne. Her er et par gode ideer fra vores læsere. Køleskabet går 80 cm ned i jorden, hvor der er en temperatur på 6-8 grader.

Kan du spare penge med at blande beton?

  • Beton er et næsten uundværligt materiale for en gør det selv’er. Det er enormt stærkt, og blander du det selv, kan du spare mange penge. Før du går i gang med at blande cement, sten og grus, er der et par ting, du bør vide om beton. Tjek vores store beton-guide og spar både tid og penge! Hvordan farver jeg betonen?