:

Hvad bruger man klorin?

Indholdsfortegnelse:

  1. Hvad bruger man klorin?
  2. Hvor lang tid kan du rengøre et toilet?
  3. Hvorfor bør du rengøre toilet med cola?
  4. Hvordan rengører du et stoppet toilet?
  5. Hvordan tømmer du toilettet for vand?

Hvad bruger man klorin?

Klorin består af en opløsning af natriumhypoklorit (NaClO) i vand. På grund af denne ingrediens er Klorin basisk og frigør klor. Klorin anvendes til rengøring, desinfektion og blegning.

Hvor lang tid kan du rengøre et toilet?

  • Således kan du rengøre et toilet på under en halv time, ved hjælp af denne metode. Dette betyder at du slipper helt for at fore toilettet med toiletpapir, da al kemi er fortykket, og dermed kan blive hængende i kummen.

Hvorfor bør du rengøre toilet med cola?

  • Sidst men ikke mindst, er pH værdien i cola ofte højere end i toiletrens og kalkfjerner, hvilket gøre kalkfjerningseffekten mindre end i disse produkter. Det kan derfor ikke anbefales at rengøre sit toilet med cola. Rengøring af toilet med Klorin: Klorin kan desinficere og blege, men ikke fjerne kalk.

Hvordan rengører du et stoppet toilet?

  • Sådan rengører du et stoppet toilet eller vask med en svupper 1 Anbring svupperen over proppen i vasken eller ind imod u-svinget i toilettet. 2 Hold i håndtaget og påfør et let tryk, mens du skubber gummidelen af svupperen ind og trækker den ud igen over vasken eller toilettet. ... 3 Når blokeringen er løsnet og materialet kan ses i vasken eller toilettet, skal det bortskaffes på sikker vis i en skraldespand. ...

Hvordan tømmer du toilettet for vand?

  • Start med at tømme toilettet for vand. Dette er nødvendigt, hvis vi rigtigt skal have toiletrens og kalkfjerner til at virke mod den kalk, som er fra vandspejlet og nedefter. Vandstanden reduceres ved at skubbe vandet ud af vandlåsen, ved hjælp af toiletbørsten Påfør toiletrens overalt i kummen, herunder også oppe under toilettets kant.