:

Hvordan renser du dine krystaller?

Indholdsfortegnelse:

  1. Hvordan renser du dine krystaller?
  2. Hvordan renser man en krystal?
  3. Hvad er rensning af AK krystaller?
  4. Hvordan undgår du røgen i din krystal?
  5. Hvordan bruges krystallerne i Salten?

Hvordan renser du dine krystaller?

  • Rensningen handler i virkeligheden om at re-tune krystallernes energier og kvaliteter - lige som et instrument, der skal stemmes for at spille perfekt igen. Derfor er det vigtigt, at du renser dine krystaller. Dine krystaller er energiredskaber, hvis energi du arbejder aktivt med - de påvirker dig, din energi og dit hjem.

Hvordan renser man en krystal?

Vand: En nem måde at rense krystaller, der tåler vand er, at skylle dem under rindende vand, i havvand eller i kilder i naturen. Men en skål vandhanevand med en skefuld køkkensalt opløst i fungerer lige så godt.

Hvad er rensning af AK krystaller?

  • Faktisk er rensning ak krystaller ret overset her i Danmark, men det er en super vigtig del af, at holde sine krystaller i topform og energien super stærk. Rensningen handler i virkeligheden om at re-tune krystallernes energier og kvaliteter - lige som et instrument, der skal stemmes for at spille perfekt igen.

Hvordan undgår du røgen i din krystal?

  • Sørg blot for at røgen kommer på alle sider af din krystal – det er røgen der er vigtig, ikke ilden i røgelsen. Når du renser med hvid salvie, så gør det gerne udenfor eller åben et vindue, så energien, du ikke ønsker, kan forsvinde ud.

Hvordan bruges krystallerne i Salten?

  • Krystallerne ligges påsalten og så drysses, der lidt henover dem, i en skål eller i et glas med låg. Når de er klar smides salten ud – den må ikke bruges igen, eller til andre formål. I mine super-saltblandinger, Anna Nordicas specials, bruger jeg også forskellige naturlige urter til at støtte energien og forstærke processen.