:

Hvordan skal stempelringe sidde?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvordan skal stempelringe sidde?
 2. Hvordan skal et stempel vende?
 3. Hvordan laver man stempler?
 4. Hvordan man samler en karburator?
 5. Hvad består et stempel af?
 6. Hvilken stempelring skal øverst?
 7. Hvor får man lavet stempler?
 8. Hvordan bruger man Lakstænger?
 9. Hvordan kan du placere et stempel i stemplet?
 10. Hvordan vælger du et stempel i stempelpaletten?
 11. Hvordan roterer du et stempel?
 12. Kan du lave dit eget stempel?

Hvordan skal stempelringe sidde?

Vær meget opmærksom på, at alle stempelringene har enderne/samlingerne placeret præcist ud fra det lille stop, som sidder i stemplet, inden du monterer stemplet i cylinderen. Vær også opmærksom på, at dette stop kan være placeret både foroven, i midten eller forneden i rillen i stemplet.

Hvordan skal et stempel vende?

Er der en pil på toppen af stemplet skal den PEGE MOD UDSTØDNINGSPORTEN! Og stempelringssamlingerne SKAL VENDE VÆK FRA UDSTØDNINGSPORTEN!

Hvordan laver man stempler?

papir, karton, tekstil og lærreder. Tegn det ønskede motiv på stempelpladen eller print dette bladmotiv fra skabelonen, der findes som en særskilt PDF her på siden. Skær gummien væk omkring det tegnede, så motivet kommer til at stå frem. Overfør farve til stemplet med en stempelpude.

Hvordan man samler en karburator?

Montering af karburator, membran og indsugning Vaccumslange (hvis den findes) sættes på studsen med det mellemste størrelse hul og olieslangen (hvis den findes) skal monteres på den mindste studs. Nogle standard karburatorer er monteret med vandtilslutning, dette blokeres ved montering af en anden karburator.

Hvad består et stempel af?

Materialet, som stemplet fremstilles af, er ved næsten alle større motorer af støbe-jern, hvorimod der ved mange små, og i særdeleshed ved de fleste hurtiggående mo-torer, anvendes letmetalstempler, der består af mange forskellige legeringer, men hvis hovedbestanddele er aluminium eller magnesium.

Hvilken stempelring skal øverst?

Hvis dine stempelringe har to farver, er det altid den blanke/chrome stempelring der skal monteres øverst på stemplet.

Hvor får man lavet stempler?

Hos Lomax har du mulighed for at designe dit eget stempel, så det passer til din virksomhed.

Hvordan bruger man Lakstænger?

Lakstænger findes i mange forskellige former, størrelser og farver. Derudover sælger nogle butikker lakstænger med væge. Vægen gør at du ikke behøver en ske til at varme lakken op, men at du derimod anvender lakstangen som et stearinlys og derved lader lakken dryppe ned på valgte område.

Hvordan kan du placere et stempel i stemplet?

 • Vælg en kategori i menuen, og vælg derefter et stempel i Stempelpaletten. Klik på den dokumentside, hvor du vil placere stemplet, eller træk et rektangel for at definere stemplets størrelse og placering. Hvis du ikke har angivet et navn i identitetsindstillingerne, bliver du bedt om at gøre det i dialogboksen Indstilling af identitet.

Hvordan vælger du et stempel i stempelpaletten?

 • Vælg Værktøjer > Stempel > Stempelpalette. Vælg Værktøjer > Kommentering > Stempler > Vis stempelpaletten. Vælg et stempel ved at følge en af følgende fremgangsmåder: Klik på stempelværktøjet. Det senest anvendte stempel er markeret. Vælg en kategori i menuen, og vælg derefter et stempel i Stempelpaletten.

Hvordan roterer du et stempel?

 • Du kan rotere et stempel ved at klikke på det, flytte markøren hen over håndtaget øverst på stemplet og trække, når ikonet for roter stempel vises. Hvis du vil slette et stempel, skal du højreklikke på stemplet og vælge Slet. Hvis du vil ændre stemplets farve eller opacitet, skal du højreklikke på stemplet og derefter vælge Egenskaber.

Kan du lave dit eget stempel?

 • På denne side finder du et spændende udvalg af stempler, bla. stempler med logo, der både kan bruges af private samt i virksomheder. Uanset om du ønsker et firmastempel eller et navnestempel, så kan du lave dit eget stempel lige her.