:

Hvordan virker Minecraft Education?

Indholdsfortegnelse:

  1. Hvordan virker Minecraft Education?
  2. Hvor meget koster Minecraft Education?
  3. Hvordan får man Minecraft Education Edition?
  4. Hvad er Windows 10 Education?
  5. Hvordan opdaterer man Minecraft Education Edition?
  6. Hvordan kommer man igang med Minecraft?
  7. Hvad er Windows Enterprise?
  8. Hvad koster en licens til teams?

Hvordan virker Minecraft Education?

Minecraft Education Edition er en særlig udgave af det populære spil med særlige funktioner og indhold til skolebrug. Det kan bruges i alle fag og udvikler også andre kompetencer som f. eks. samarbejde, kreativitet og kommunikation.

Hvor meget koster Minecraft Education?

Minecraft for Education købes på CSP-licensaftale. Minecraft for Education koster 32,- DKK pr. år.

Hvordan får man Minecraft Education Edition?

Licens til Minecraft: Education Edition lægger måske allerede i den Microsoft licens I har, og ellers kan den tilkøbes hos jeres licenspartner. Har I brug for hjælp mht. licenser kan I kontakte Microsoft Uddannelse på [email protected] eller jeres licenspartner.

Hvad er Windows 10 Education?

Windows 11 til uddannelse Nytænkt til en ny æra inden for digital læring, hvor Windows 11 hjælper med at udfolde hver elevs fulde potentiale via effektive værktøjer til at lære, samarbejde og skabe – alt sammen i et sikkert og pålideligt miljø.

Hvordan opdaterer man Minecraft Education Edition?

Gå til "Mine apps og spil", vælg Minecraft, og tryk på knappen med flere indstillinger. Tryk på "Administrer spil og udvidelser" og derefter på "Opdateringer". Alle opdateringer kan ses her.

Hvordan kommer man igang med Minecraft?

Når du starter et nyt spil, vil du blive placeret et tilfældigt sted i Minecrafts 3D verden. Derefter er det bare om, at begynde, at fælde træer og lede efter andre ”supplies”, sådan så du kan bygge et hus. Efter noget tid vil solen gå ned, og der gælder det om, at have forberedt sig.

Hvad er Windows Enterprise?

Windows 10 Enterprise Denne version af Windows 10 er udviklet til større virksomheder og indeholder derfor alle muligheder fra Windows 10, imens du også får en lang række andre muligheder.

Hvad koster en licens til teams?

Microsoft 365 Business Basic 37,80 kr. Prisen inkluderer ikke moms. Alt i Microsoft Teams Essentials plus: Optagelser af Teams-møder med afskrifter.