:

Hvornår udbetales skolepraktikydelse?

Indholdsfortegnelse:

  1. Hvornår udbetales skolepraktikydelse?
  2. Hvor meget får man i elev løn?
  3. Kan man komme i praktik i politiet i 9 klasse?
  4. Hvornår får man udbetalt elevløn?
  5. Er elevløn forudbetalt?

Hvornår udbetales skolepraktikydelse?

Ny skolepraktikydelse fra 2022 januar 2022: Elever på 18 år og derover på hovedforløb vil modtage: år: 8.855 kr/md. år: 9.743 kr/md.

Hvor meget får man i elev løn?

Startlønnen for elever og lærlinge ligger typisk på erhvervsuddannelser mellem 9.500 og 12.500 om måneden. Denne løn stiger årligt i takt med, elever og lærlinge får mere erfaringen indenfor feltet.

Kan man komme i praktik i politiet i 9 klasse?

Du kan søge om at komme i studiepraktik i politiet, hvis du er i gang med sidste år af en ungdomsuddannelse (fx stx, hhx, htx eller hf) eller har en erhvervsfaglig baggrund. Praktikken varer typisk tre dage, hvor du stifter bekendtskab med både politiets uddannelser og arbejde.

Hvornår får man udbetalt elevløn?

Din lærlingeløn starter fra den dag, din uddannelsesaftale træder i kraft. Du får løn, både når du er under oplæring, og når du er på skole. Hvis du har en uddannelsesaftale, der dækker grundforløbet, får du også lærlingeløn på grundforløbet. Hvis du ikke har det, kan du søge SU, hvis du er fyldt 18 år.

Er elevløn forudbetalt?

Den dobbelte SU får du til at dække den måned, hvor du ellers ikke ville få nogle penge fordi din SU er forudbetalt, og din praktikløn er bagudbetalt.