:

Hvor meget koster en udestue?

Indholdsfortegnelse:

  1. Hvor meget koster en udestue?
  2. Hvad er termotag?
  3. Hvilken trapezplade skal jeg vælge?
  4. Hvad er termotag lavet af?
  5. Kan man forlænge termotag?

Hvor meget koster en udestue?

Hvad koster en udestue? Prisen for en udestue varierer naturligvis og passer på hvad dit behov. En udestue koster derfor alt mellem 19.000 – 62.000 kroner. Denne udestue pris inkluderer typisk termotag, skelet og sikre vinduer.

Hvad er termotag?

Typer af Termotag Du kender sikkert de traditionelle termotagplader, de monteres nemt med en skinne og tætning mellem hver plade. En anden mulighed er Plastmo ClickLite Termotag, i modsætning til de traditionelle termotagplader, udmærker ClickLite sig, ved at tagpladerne klikkes sammen, let og elegant.

Hvilken trapezplade skal jeg vælge?

Trapezpladernes holdbarhed afhænger i høj grad af, hvilket materiale de er lavet af. PVC og polycarbonat er begge plasttyper, men polycarbonat er hårdere end PVC, og har dermed også en længere holdbarhed. De stærkeste trapezplader i plast med UV-filter har en holdbarhed helt op til 25 år.

Hvad er termotag lavet af?

Termotag kaldes også for kanalplader og termotagplader. Det er fremstillet af polykarbonat, der er den mest holdbare form for plast der findes. Materialet er derfor perfekt som tag, til udbygninger, skure og meget andet. Fordi pladerne er lavet som kanaler, skaber det en termoeffekt, der virker isolerende.

Kan man forlænge termotag?

Pladerne kan ikke forlænges ved at sætte dem sammen på den korte led. Termotagpladerne kan monteres på både spær og lægter, og det afhænger af konstruktionen, hvor du skal have sat termotagpladerne op. En spærløsning vil give et mere frit udsyn end, hvis der er opsat lægter.