:

Hvordan får man dobbelt side væk på iPad?

Indholdsfortegnelse:

  1. Hvordan får man dobbelt side væk på iPad?
  2. Hvordan lukker du en app?
  3. Hvordan finder du en brugerhåndbog til iPad?
  4. Kan du opdatere apps manuelt?
  5. Hvordan kan du afbryde et MAC-program?

Hvordan får man dobbelt side væk på iPad?

Luk Split View Hvis du vil lukke Split View, skal du trykke på knappen Multitasking i det Safari-vindue, som du vil beholde, og derefter trykke på knappen for fuld skærm . Eller du kan trække skillelinjen for apps til højre eller venstre over det Safari-vindue, som du vil lukke.

Hvordan lukker du en app?

  • Sådan tvinger du en app til at lukke 1 På iPhone X eller en nyere model eller iPad med iOS 12 eller en nyere version eller iPadOS skal du på hjemmeskærmen skubbe opad fra bunden af skærmen og stoppe ... 2 Skub til højre eller venstre for at finde den app, du vil lukke. 3 Skub opad på eksempelvisningen for at lukke appen.

Hvordan finder du en brugerhåndbog til iPad?

  • Home er også tilgængelig i Apple TV-appen Se en episode af en serie, du følger, syng med på dine yndlingssange, opdag en spændende podcast eller fordyb dig i en god bog. Du kan udforske Brugerhåndbog til iPad ved at klikke på Indholdsfortegnelse øverst på siden eller skrive et ord eller udtryk i søgefeltet.

Kan du opdatere apps manuelt?

  • Kontroller, om der er opdateringer 1 iPhone, iPad, iPod touch eller Apple Watch: Du kan opdatere apps manuelt . Du skal muligvis bruge en Wi-Fi-forbindelse... 2 Apple TV: Gå til Indstillinger > Apps, og slå Opdater apps automatisk til. Hvis du ikke har slået automatisk opdatering... More ...

Hvordan kan du afbryde et MAC-program?

  • Brug Afbryd, hvis et program på din Mac ikke svarer, og hvis programmet ikke kan sluttes som normalt. Du kan normalt slutte (lukke) et Mac-program ved at vælge Slut i programmets menu på menulinjen eller ved at trykke på Kommando (⌘)-Q. Hvis programmet ikke slutter, skal du følge disse trin for at tvinge programmet til at slutte.