:

Hvordan Crafter man ting i Minecraft?

Indholdsfortegnelse:

  1. Hvordan Crafter man ting i Minecraft?
  2. Hvad er problemet i Minecraft?
  3. Hvordan konfigurere en Minecraft-server?
  4. Hvordan tilsluttes Minecraft til eksterne servere?
  5. Hvordan kan du deltage i Minecraft?

Hvordan Crafter man ting i Minecraft?

Den eneste måde, du kan crafte på, er at bruge et af spillets to crafting-værktøjer. Placer dine genstande i gitteret, og se, hvad de bliver til, i den lille boks til højre. Klik på den nye genstand, og den havner i din rygsæk, mens de originale genstande forsvinder. Det første crafting-værktøj finder du i din rygsæk.

Hvad er problemet i Minecraft?

  • En af de mest frustrerende elementer i Minecraft's lokale multiplayer-oplevelse (både til pc'en og PE-udgaven) er, at den oprindelige spilvært skal være aktiv for at få adgang til tidligere kreationer.

Hvordan konfigurere en Minecraft-server?

  • Endnu bedre kan du være vært for en Minecraft-server på en maskine, der ikke er velegnet til at spille Minecraft (vi har kørt beskedne Minecraft-servere ud for små Raspberry Pi-bokse uden problemer). Lad os se på, hvordan konfigurere en grundlæggende lokal Minecraft-server både med og uden mods.

Hvordan tilsluttes Minecraft til eksterne servere?

  • Med IP-adressen i hånden skal du slukke Minecraft, klikke på Multiplayer fra hovedmenu og tilføj den nye server eller brug direkte tilslutningsfunktionen. Hvis du har brug for hjælp til en af ​​disse muligheder, skal du se afsnittet Tilslutning til eksterne servere i Lessonraft Multiplayer Servers-lektionen fra vores tidligere vejledning.

Hvordan kan du deltage i Minecraft?

  • For at kunne deltage i dit spil skal du være på samme LAN som værtscomputeren, og du skal kende værtscomputerens IP-adresse. Med IP-adressen i hånden skal du slukke Minecraft, klikke på Multiplayer fra hovedmenu og tilføj den nye server eller brug direkte tilslutningsfunktionen.