:

Hvem ejer Børns Vilkår?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvem ejer Børns Vilkår?
 2. Hvor meget samlede Børns Vilkår ind?
 3. Hvad gør Børns Vilkår?
 4. Hvem er direktør for Børns Vilkår?
 5. Hvor mange medlemmer er der i Børns Vilkår?
 6. Hvad er børne telefonnummer?
 7. Hvad gav Danmarksindsamlingen?
 8. Hvorfor ringer Børns Vilkår til mig?
 9. Er Børns Vilkår en NGO?
 10. Hvem står for BørneTelefonen?
 11. Kan man godt skrive til BørneTelefonen?

Hvem ejer Børns Vilkår?

Børns Vilkår er en social humanitær interesseorganisation, som arbejder for at forbedre børn og unges vilkår, opvækst og udviklingsmuligheder i Danmark....

Børns Vilkår
Generelle informationer
TypeHumanitær organisation
Grundlagt1977
FormandPeter Bartram

Hvor meget samlede Børns Vilkår ind?

– I 2021 blev der samlet 13,6 millioner kroner ind ved Børns Vilkårs Landsindsamling, hvilket var 60 procent mere end året før. Resultatet betød, at Børns Vilkår kunne fremrykke planerne om at gøre BørneTelefonen døgnåben, hvilket skete den 1. november 2021.

Hvad gør Børns Vilkår?

Børns Vilkår kæmper for, at ingen børn i Danmark svigtes – hverken af deres nærmeste voksne eller af samfundet. På BørneTelefonen har vi tusindvis af samtaler med børn, hvor de fortæller os det, de ikke kan tale med andre om. Det giver en unik indsigt i børns tanker og problemer, som vi handler på.

Hvem er direktør for Børns Vilkår?

Børns Vilkår får ny styrmand den 15. august, hvor Rasmus Kjeldahl tiltræder som direktør. Gennem de seneste 12 år har Kjeldahl bestridt posten som direktør for en af Danmarks største og mest indflydelsesrige interesseorganisationer, Forbrugerrådet.

Hvor mange medlemmer er der i Børns Vilkår?

Hovedbestyrelsen består af fire aktive medlemmer og evt. to suppleanter, der vælges af den siddende Hovedbestyrelse, et medlem valgt blandt institutionsmedlemmerne, et medlem valgt blandt de personlige medlemmer, et medlem valgt af og blandt de ansatte og en til to medlemmer valgt af og blandt de frivillige rådgivere i ...

Hvad er børne telefonnummer?

Gratis og anonym rådgivning Det er både gratis og anonymt at ringe til BørneTelefonen. Og man kan heller ikke se på telefonregningen, at et barn har ringet til os på 116 111. Børnene bestemmer helt selv, hvad de har lyst til at tale om, vi lytter, giver gode råd og forklarer børnene om deres rettigheder.

Hvad gav Danmarksindsamlingen?

Hvad går pengene fra Danmarks Indsamling til? Danmarks Indsamling støtter de stille katastrofer, der typisk ikke får medieopmærksomhed. Udviklingsprojekterne er oftest målrettet børn i nød, der på den ene eller anden måde har mistet håbet om en fremtid, på grund af eks. krig, forfølgelse og naturkatastrofer.

Hvorfor ringer Børns Vilkår til mig?

Hvem ringer vi til? Vi ringer til eksisterende og potentielle medlemmer samt virksomheder. Vi ringer for at fortælle om vores arbejde for børn, hvad pengene går til og for at tilbyde et medlemskab. Din faste støtte giver os mulighed for langsigtet planlægning af vores arbejde til glæde for børn og unge i Danmark.

Er Børns Vilkår en NGO?

Børns Vilkår er en typisk NGO. Men Børns Vilkårs mere end 100 medarbejdere står foran en stor organisatorisk forandring.

Hvem står for BørneTelefonen?

BørneTelefonen blev oprettet i 1987 af Børns Vilkår, som fortsat driver den. Når et barn ringer til BørneTelefonen kommer det igennem til en frivillig voksen rådgiver, der har en professionel baggrund fra arbejdet med børn og unge. Det er gratis at ringe til BørneTelefonen og alle opkald er anonyme.

Kan man godt skrive til BørneTelefonen?

Børnetelefonen er et sted, hvor børn og unge kan få rådgivning til det der fylder. Der kan man både skrive, chatte, sms'e og ringe til deres frivillige, som sidder klar til at hjælpe en.