:

Hvordan slår jeg zoom fra på min iPhone?

Indholdsfortegnelse:

  1. Hvordan slår jeg zoom fra på min iPhone?
  2. Kan du vælge farve i dialogboksen erstat farve?
  3. Hvordan ændres farven i rektanglet?
  4. Hvordan er farven i rektanglet mættet?
  5. Hvad er farven i hvid?

Hvordan slår jeg zoom fra på min iPhone?

Du kan slå Zoom fra i Indstillinger på din enhed Hvis du ikke kan åbne Indstillinger, fordi symbolerne på hjemmeskærmen er forstørrede, skal du trykke to gange med tre fingre på skærmen for at zoome ud. Du kan slå Zoom fra ved at gå til Indstillinger > Tilgængelighed > Zoom og derefter trykke for at slå Zoom fra.

Kan du vælge farve i dialogboksen erstat farve?

  • Dialogboksen Erstat farve kan bruges til at kombinere værktøjer til at vælge farveområde med HSL-skydeknapper til at erstatte farverne. Du kan også vælge erstatningsfarven med farvevælgeren. Med Erstat farve kan du ikke vælge Farvelæg som ved justering af farvetone/mætning, og det kan være nødvendigt for at ændre farven fuldstændig.

Hvordan ændres farven i rektanglet?

  • På fanen Brugerdefineret skal du prøve at trække dit valg rundt om rektanglet farver og bemærke, hvordan de valgte farver ændres. Farver langs det øverste af rektanglet er helt mættet (ingen grå) og farver langs bunden af rektanglet er helt grå, men ikke mættet.

Hvordan er farven i rektanglet mættet?

  • Farver langs det øverste af rektanglet er helt mættet (ingen grå) og farver langs bunden af rektanglet er helt grå, men ikke mættet. Du kan se, hvordan det fungerer, ved at skifte farvemodellen fra RGB (rød, grøn, blå) til HSL (nuance, mætning, lyshed).

Hvad er farven i hvid?

  • Fuld lysstyrke er 255 (hvid), og indstillingen lysstyrken til 0 resulterer i sort, uanset indstillingerne for nuance og mætning. Tip!: Hvis du kender værdierne for HSL eller RGB, skal du skrive dem i felterne nuance, sat og lysstyrken eller felterne rød, grøn og blå .