:

Hvordan farver man resin?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvordan farver man resin?
 2. Hvordan blander man resin?
 3. Hvordan laver du epoxymaling?
 4. Hvad er glasklar epoxy resin?
 5. Hvordan bruges epoxy resin?

Hvordan farver man resin?

Mængden af farve som tilsættes kan tilpasses efter eget ønske, men det anbefalede blandingsforhold er ca 1:1000. De transperante farver bruges som tilsætning til den krystalklare epoxy fra Entropy Clear Casting når men vil skabe et personligt og unikt udtryk i et projekt som eksempelvis et rivertabel.

Hvordan blander man resin?

Resin er en stærk lak, der skaber en glas-agtig overflade....Instruktioner

 1. Afmål lige store portioner af resin og hærder. ...
 2. Bland de to dele grundigt sammen med rørepinden i 2 minutter. ...
 3. Hæld blandingen over i et nyt glas og tag en ny rørepind og bland i 1 minut. ...
 4. Nu er du klar til at bruge blandingen.

Hvordan laver du epoxymaling?

 • Epoxymaling - sådan - trin for trin 1 Gulvet klargøres ved afvaskning samt evt. slibning og støvsugning. Gulvfladen skal være helt ren og tør. 2 Grundmaling -Base og hærder sammenblandes i blandingsforholdet 5:1 og der tilsættes 10% vand. Epoxymaling skal vejes... 3 Grundmaling rulles på gulvet, med god fnugfri rulle, gerne på forlængerskaft. Brugstid/potlife: ca. 50... More ...

Hvad er glasklar epoxy resin?

 • En to komponent glasklar epoxy resin med høj gennemsigtighed, ingen krympning og lav grad af gulning. Produktet tillader grundet dens alsidighed og gode egenskaber både at blive benyttet på metal- og træoverflader.

Hvordan bruges epoxy resin?

 • Der kan benyttes forskellige metoder til påføring af epoxy resin. Det kan ske både støbning, rulle eller med pensel. Valget af metode afhænger af emne, overflade og hvilket resultat der ønskes.