:

Kan du ikke oprette en Gmail-adresse med et bestemt brugernavn?

Indholdsfortegnelse:

  1. Kan du ikke oprette en Gmail-adresse med et bestemt brugernavn?
  2. Hvor er søgefunktionen i Outlook?
  3. Hvad er en e-mail-adresse?
  4. Hvordan kan du tilmelde dig Gmail?
  5. Hvordan opretter du en Gmail-konto?

Kan du ikke oprette en Gmail-adresse med et bestemt brugernavn?

  • Du kan ikke oprette en Gmail-adresse med et bestemt brugernavn, hvis følgende er gældende for det navn, du har anmodet om: Navnet er allerede i brug. Det ligner et eksisterende brugernavn (hvis f.eks. [email protected] allerede findes, kan du ikke bruge [email protected]).

Hvor er søgefunktionen i Outlook?

Outlook giver dig flere indbyggede søgefiltre. Hvis du vil bruge de indbyggede filtre, skal du klikke i søgefeltet. Baseret på dine præferencer kan du bruge Avanceret søgning ved at klikke på filterknappen i højre side af søgefeltet.

Hvad er en e-mail-adresse?

  • En e-mail-adresse er en virtuel postadresse. Det er som udgangspunkt meget simpelt sat sammen. [email protected] oversættes til: navn "at" firma punktum domæne. Det sætter nogle naturlige begrænsninger for hvilken e-mail-adresse man kan få, og hvilke man kan flytte med sig hvis man ønsker at skifte udbyder.

Hvordan kan du tilmelde dig Gmail?

  • Du kan benytte brugernavnet og adgangskoden til at tilmelde dig Gmail og andre Google-produkter såsom YouTube, Google Play og Google Drev. Gå til siden til oprettelse af Google-konti. Følg vejledningen på skærmen for at oprette din konto. Log ind på Gmail ved hjælp af den konto, du har oprettet.

Hvordan opretter du en Gmail-konto?

  • Opret en Gmail-konto 1 Gå til siden til oprettelse af Google-konti. 2 Følg vejledningen på skærmen for at oprette din konto. 3 Log ind på Gmail ved hjælp af den konto, du har oprettet. More ...