:

Hvad er en CLO?

Indholdsfortegnelse:

  1. Hvad er en CLO?
  2. Hvad er CLO 3D?
  3. Hvad laver en koncerndirektør?
  4. Hvad betyder titlen CFO?
  5. Hvad er CPO stilling?

Hvad er en CLO?

Betegnelsen CLO står for Collateralized Loan Obligation. Collateralized, der betyder sikkerhedsstillelse, henviser til, at der er tale om lån udstedt mod pant i låntagers (virksomhedernes) aktiver.

Hvad er CLO 3D?

CLO 3D er et intuitivt 3D-program, der gør det muligt at skabe virkelighedstro renderinger af dit design. Programmet er særligt interessant for konstruktører og tekniske designere, da du parallelt med 3D visualiseringen kan arbejde med mønsteret i 2D.

Hvad laver en koncerndirektør?

Et CEO job går ud på at lede virksomheden og den administrative direktion. De opererer på det strategiske niveau. Deres opgave er primært at stå for virksomhedens strategi, vision og mål. De er beslutningstageren, når det kommer til strategi, investeringer og økonomi.

Hvad betyder titlen CFO?

CFO - Chief Financial Officer: Økonomichefen har ansvaret for alle finansielle aktiviteter i virksomheden. På opgavelisten står der finansielle analyser og beslutninger. I forhold til CEO'en bidrager de med sparring omkring økonomi og finansielle investeringer.

Hvad er CPO stilling?

CPO = Chief Production Officer = Produktionschef (direktør), ansvarlig for alle produktionsforhold. Eller = Chief Procurement Officer = Indkøbschef med ansvar for strategisk planlægning af varer og tjenesteydelser i virksomheden.