:

Hvordan endre pixler på bilder?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvordan endre pixler på bilder?
 2. kan du kombinere filer med en PDF-fil?
 3. hvordan konvertere filer til en PDF-fil?
 4. hvordan kombinere filer med acrobat?
 5. hvordan oppretter du en PDF-fil?

Hvordan endre pixler på bilder?

Hvordan endre størrelsen på et bilde?

 1. For å endre størrelsen på et bilde på nett, last det opp fra enheten din til ResizePixels nettsted.
 2. Etterpå skriver du inn ny bredde og høyde i piksler som bildestørrelsen skal endres til.
 3. Bruk den nye størrelsen og last ned det ferdige bildet fra nedlastingssiden.

kan du kombinere filer med en PDF-fil?

 • Kombiner filer støtter flere filtyper i tillegg til PDF-filer. Når du bruker Kombiner filer, lagrer Adobe PDF Pack bare den kombinerte PDF-filen, ikke filene den ble opprettet av. Du kan ikke kombinere PDF-filer som er sikret, passordbeskyttet, inneholder 3D-elementer eller er en del av en PDF-portefølje.

hvordan konvertere filer til en PDF-fil?

 • Bruk Kombiner filer til å konvertere opptil ti filer til én enkelt PDF-fil. Kombiner filer støtter flere filtyper i tillegg til PDF-filer. Når du bruker Kombiner filer, lagrer Adobe PDF Pack bare den kombinerte PDF-filen, ikke filene den ble opprettet av.

hvordan kombinere filer med acrobat?

 • Følg denne fremgangsmåten for å bruke Adobe Acrobat til å kombinere eller slå sammen Word-, Excel-, PowerPoint-, lyd- eller videofiler, nettsider eller eksisterende PDF-filer. Kombiner filer til én enkelt PDF-fil, sett inn en PDF-fil i en annen PDF-fil, sett inn et utklippstavleutvalg i en PDF-fil eller plasser / sett inn PDF-fil som en kobling i en annen fil.

hvordan oppretter du en PDF-fil?

 • Oppretter PDF-filer som passer til utskrift på bordskrivere. Bruker forhåndsinnstillingen Utskrift i høy kvalitet til konvertering, og PDF-filene i listen beholder den opprinnelige filstørrelsen og kvaliteten. Dette alternativet kan føre til en større filstørrelse på den endelige PDF-filen.