:

Hvad skal man kalde sit barn?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvad skal man kalde sit barn?
 2. Hvor mange hedder Sigurd?
 3. Hvilket navn passer til dit barn?
 4. Hvor mange hedder Birgitte?
 5. Hvor mange hedder Viggo?
 6. Hvad betyder navnet Birgitte?
 7. Hvor mange hedder Hartvig?

Hvad skal man kalde sit barn?

Der er i princippet ikke nogen begrænsning på antallet af fornavne, men der findes regler for, hvad du må hedde eller kalde dit barn. Som hovedregel må du ikke vælge et navn, der kan være til ulempe for dit barn. Du kan læse mere om navneregler på Familieretshusets hjemmeside.

Hvor mange hedder Sigurd?

I januar 2020 var der 2691 med navnet Sigurd som første fornavn i Danmark. En stigning på 118 i forhold til 2019. Det er 4.3% flere med navnet Sigurd. Sigurd er et forholdsvist almindeligt navn.

Hvilket navn passer til dit barn?

Det kan være svært at finde det helt rette navn, når det både skal passe til din baby, lyde godt og ikke give problemer fremover....

 • Undgå trends. ...
 • Sig det højt. ...
 • Undgå idolnavne. ...
 • Det skal kunne staves nemt. ...
 • Tænk ikke på meningen. ...
 • Fornavn og efternavn skal passe sammen. ...
 • Brainstorm på øgenavne.

Hvor mange hedder Birgitte?

I januar 2020 var der 14632 med navnet Birgitte som første fornavn i Danmark. Et fald på 94 i forhold til 2019. Det er 0.6% færre med navnet Birgitte. Birgitte er et almindeligt navn.

Hvor mange hedder Viggo?

Viggo er et drengenavn, der er af oldnordisk oprindelse og betyder "stridsmand". Det kan alternativt også staves Wiggo. Ifølge Danmarks Statistik bar 4.023 personer et af disse navne pr.

Hvad betyder navnet Birgitte?

Birgitte, (irsk brigit 'den ophøjede'), i latiniseret form Brigida, et gudinde- og helgenindenavn, kendt fra bl. a. den irske helgeninde Brigida af Kildare. Efter kanoniseringen i 1391 af den svenske Birgitta af Vadstena blev navnet almindeligt i Danmark.

Hvor mange hedder Hartvig?

I januar 2020 var der 158 med navnet Hartvig som første fornavn i Danmark. Et fald på 7 i forhold til 2019. Det er 4.4% færre med navnet Hartvig. Hartvig er et sjældent navn i Danmark.