:

Hvem er Atlas?

Indholdsfortegnelse:

  1. Hvem er Atlas?
  2. Hvad betyder et Atlas?
  3. Hvis alle holder himlen oppe?
  4. Hvorfor straffer Zeus Atlas og Menoitios?
  5. Hvad er en Atlas behandling?
  6. Hvor mange i Danmark hedder Atlas?
  7. Hvem er tartaros?
  8. Hvilken gudinde gjorde Uglen kendt?
  9. Hvem fik tvillinger med Zeus?
  10. Hvad er osteopati?

Hvem er Atlas?

Atlas er i den græske mytologi en kæmpe, der er søn af titanen Iapetos, bror til Prometheus og far til plejaderne, hesperiderne og Kalypso. Atlas bor på vestkanten af den flade jord og bærer himmelhvælvet på sine skuldre.

Hvad betyder et Atlas?

bog der indeholder en samling af geografiske (eller astronomiske) kort, ofte suppleret med navneregister, diagrammer m.m.

Hvis alle holder himlen oppe?

Titanen Atlas var søn af Iapetos og havnymfen Klymene. Han blev dømt til at bære himlen på sine skuldre, fordi han deltog i krigen mod Zeus.

Hvorfor straffer Zeus Atlas og Menoitios?

Atlas er Titanen, der er tvunget til at holde himlene på hans skuldre som straf for at rive sig mod Zeus og de andre Olympere under deres kamp med titanerne. Atlas var søn af Iapetus og Clymene, og broren til Menoetius, Epimetheus og Prometheus.

Hvad er en Atlas behandling?

Metoden består af en specifik massage, der udføres ved hjælp af et patenteret AtlasPROfilax® ikke-invasivt massageværktøj. Metoden fjerner spændinger i stramme og ømme nakkemuskler. Der foretages ikke nogen former for manipulation eller pludselige bevægelser under behandlingen, der derfor er meget sikker.

Hvor mange i Danmark hedder Atlas?

Atlas er et sjældent navn i Danmark. Der var 226 drenge/mænd og 2 piger/kvinder der hed Atlas. Der er ca 228 børn der hedder Atlas.

Hvem er tartaros?

Tartaros er i græsk mytologi det dybeste og mørkeste sted i underverdenen Hades. Det ligger lige så langt under jorden, som himlen ligger over den.

Hvilken gudinde gjorde Uglen kendt?

Minerva er i romersk mytologi gudinden for visdom og strategisk krigsførelse og tillige en støtte for kunsten, handel, lærdom og håndarbejde. Hun gengives ofte sammen med en ugle ('Minervas Ugle').

Hvem fik tvillinger med Zeus?

Zeus
KonsortHera
ForældreKronos og Rhea
SøskendeHestia, Demeter, Hera, Hades og Poseidon
BørnAiakos, Afrodite, Apollon, Ares, Artemis, Athene, Dionysos, Eileithyia, Eris, Hebe, Helena, Hefaistos, Herakles, Hermes, Minos, Persefone, Perseus, Rhadamanthus, gratierne, muserne, moirerne etc.

Hvad er osteopati?

Osteopati er en manuel behandlingsform, som er baseret på naturvidenskabelige fag som eksempelvis anatomi, neurologi, biomekanik, sygdomslære, og fysiologi. Historien bag osteopati går helt tilbage til året 1874, hvor den amerikanske læge, Dr. Andrew Taylor Still, udviklede faget osteopati.