:

Hvem producerer Blanco vaske?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvem producerer Blanco vaske?
 2. Hvordan renser man en sort køkkenvask?
 3. Hvad er silgranit?
 4. Hvem er Blanco?
 5. Hvordan laver man et hul?
 6. Hvordan fjerner man kalk fra en sort vask?
 7. Hvordan rengøres Kompositvask?
 8. Hvordan laver tandlægen et hul?
 9. Hvordan borer man hul i et glas?
 10. Kan man slibe en komposit vask?
 11. Hvor langt skal der være mellem køkkenborde?

Hvem producerer Blanco vaske?

Tyske Blanco har produceret metalvarer af forskellig art i mere end 100 år. Oprindeligt begyndte de med forskellige former for køkkenvaske og affaldssystemer til professionelle køkkener, samt praktiske servicevogne til cafeterier og kantiner. Med tiden fik firmaet dog øjnene op for det private marked.

Hvordan renser man en sort køkkenvask?

Sådan gør du:

 1. Fjern så meget overskydende kalk fra vasken som muligt.
 2. Fordel BLANCO ACTIV - eller vaskemidlet - jævnt i bunden af vasken.
 3. Fyld køkkenvasken med varmt vand – minimum 60° C.
 4. Lad opløsningen virke i mindst 2 timer (ideelt natten over).
 5. Tøm vaskekummen og skyl den grundigt af med rent vand.

Hvad er silgranit?

Silgranit® er et patenteret materiale fra BLANCO som er helt unikt. Granitmaterialet er ikke bare smukt og behageligt at røre ved, men lever samtidig op til de krav og normer, der er for hygiejne og rengøringsvenlighed i køkkenet.

Hvem er Blanco?

Blanco har specialiseret sig i at fremstille multifunktionelle køkkenvaske og kvalitets køkken armaturer. Køkkenvaskene fås i flere forskellige materialer og designs, og kan sammensættes med skylleskåle, afløbsbakker, skærebræt for at skabe dit helt eget multifunktionelle vaskeområde.

Hvordan laver man et hul?

Et godt resultat afhænger ofte af det rette værktøj. Når det kommer til at bore/save huller er et godt hulsavsæt helt uundværligt. Med hulsave fra eksempelvis Viking er du garanteret præcise og formstabile hulsave (også kaldet kopper eller kopbor), som effektivt saver sig i gennem træ, gips, plexiglas, glasfiber...

Hvordan fjerner man kalk fra en sort vask?

Hvis vasken er hårdt angrebet af kalk eller meget beskidt, kan man fylde vasken med varmt vand, tilføje en opvasketabs og lade vasken stå i blød natten over. Rengør derefter med producentens rengøringsprodukter eller en grydesvamp og skyl efter med vand.

Hvordan rengøres Kompositvask?

RENGØRING AF KOMPOSITVASKE Rengør vasken med en fugtig klud og noget opvaskemiddel. Skyl grundigt. Bland varmt vand med opvaskemiddel for at rengøre særligt slemme pletter. Benyt en blød svamp og rengør vasken med cirkulære bevægelser.

Hvordan laver tandlægen et hul?

Et hul laves ved hjælp af en såkaldt fyldning, og man slipper desværre ikke for at blive boret. Ved huller lægges som regel en plastfyldning i samme farve som tanden. Hvis du har mistanke om et hul i tanden, er du altid velkomment til at ringe til os og få en tid i klinikken.

Hvordan borer man hul i et glas?

Til boring i glas får du brug for et specielt glasbor med hærdet spids. Risikoen for at glasset flækker kan du minimere ved at anbringe en slags vold af lim eller spartelmasse omkring det sted, hvor hullet skal bores. Hom en smule vaseline eller terpentin ned i fordybningen inden for volden.

Kan man slibe en komposit vask?

“Læg køkkenrulle på kalkaflejringerne, hæld almindelig eddike på og lad det virke i nogle timer eller natten over, så kan kalken tørres af med en våd klud.” Skriver en anden læser, og foreslår at slibe vasken med fint sandpapir mod ridserne: “Der findes en slags vedligeholdelsespakke med slibe-, rengørings- og ...

Hvor langt skal der være mellem køkkenborde?

Afstanden i mellem 2 parallelle køkkenbordplader bør være ca. 110 cm. Der skal være afsætningsplads på begge sider kogepladen og vasken, og ikke under 40 cm. Skab så meget plads mellem vask og kogeplade, da denne plads er køkkenets bedste og populæreste arbejdsplads.