:

Hvad er klæbrig?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvad er klæbrig?
 2. Hvad betyder jord?
 3. Hvad betyder elementer?
 4. Hvad er jorder?
 5. Hvad betyder jord i stik?
 6. Hvad er en levevis?
 7. Hvad er oprindeligt?
 8. Hvad er definitionen på populære?
 9. Hvad er jordforbindelse?
 10. Hvad er intakt jord?
 11. Hvad er muldjord og råjord?

Hvad er klæbrig?

Klæbrig betyder omtrent det samme som Klistret.

Hvad betyder jord?

Jordforbindelse, jording eller blot jord betyder, at du forbinder dit apparat elektrisk til jorden. Der går groft sagt en ledning fra din stikkontakt ud til et jordspyd eller lignende installation.

Hvad betyder elementer?

De fire elementer (element er engelsk og betyder på dansk grundstof) er jord, ild, vand og luft.

Hvad er jorder?

landområde betragtet som territorium eller med hensyn til ejerskab, udnyttelse el. lign.

Hvad betyder jord i stik?

Når en stikdåse har jord eller jordforbindelse eller jording betyder det, at den tilsluttede enhed er forbundet til jorden. Ud over de strømførende dele i stikket går der en ledning fra din stikkontakt ud til et jordspyd eller lignende installation.

Hvad er en levevis?

Levevis har mere end én betydning, afhængigt af sammenhængen. levemåde, livsførelse, kultur, singlekultur, måde, Se alle synonymer nedenfor.

Hvad er oprindeligt?

Oprindelig betyder omtrent det samme som primitiv.

Hvad er definitionen på populære?

Ordet «populær» stammer fra det latinske populus som betyder «folk». Det som er populært, er det som godt kan lides af mange, som er normalt, udbredt og begribeligt for flest folk. Det gælder netop populærkulturen.

Hvad er jordforbindelse?

 • Jordforbindelse, jording eller blot jord betyder, at du forbinder dit apparat elektrisk til jorden. Der går groft sagt en ledning fra din stikkontakt ud til et jordspyd eller lignende installation.

Hvad er intakt jord?

 • Intaktjord, eller intakt råjord, dækker over jord, som ikke tidligere har været opgravet. Fyldjord er groft sagt jord som tidligere har været gravet op, og som eventuelt er flyttet til et nyt sted. Nu ved du mere om jord. Har du lyst til at vide endnu mere, kunne du læse artiklen Hvad er massefylden på jord?

Hvad er muldjord og råjord?

 • Det lag kaldes muldjord, eller bare muld. Hvis man graver ned igennem muldlaget, når du ned til den uorganiske jord, som også kaldes råjord. Råjord er med andre ord den ’rene’ blanding af sten, mineraler og metaller. Muldjord og råjord er godt til hver deres formål.