:

Hvad er nappa læder lavet af?

Indholdsfortegnelse:

  1. Hvad er nappa læder lavet af?
  2. Er nappa skind?
  3. Hvad er ægte læder?
  4. Hvad er patenteret læder?
  5. Hvad er dækfarvet læder?

Hvad er nappa læder lavet af?

Nappalæder, eller napalæder, er en fuldnarvet læder, typisk farvet og fremstillet af ikke-spaltet kid-, lamme- eller fårehud. Læderet er garvet med salte af krom- eller aluminiumsulfat og er kendetegnet ved sin blødhed og holdbarhed.

Er nappa skind?

Glat skind. Skindets yderside kaldes nappa eller glat skind (narvsiden), når børster, hår og uld er fjernet. Nappa, der kun er garvet, er sart, porøst og opsuger nemt fugt og snavs.

Hvad er ægte læder?

  • Husk, ægte læder er fremstillet af dyrehud, og hvert stykke er så tilfældigt og unikt som det dyr, det kom fra. Meget almindelig, jævn og lignende korn indikerer ofte et maskinfremstillet stykke. Ægte læder kan have ridser, folder og rynker - dette er en god ting! 2.Tryk ind i læderet og kigger efter krøller og rynker.

Hvad er patenteret læder?

  • Patenteret læder, lak læder er overfladebehandlet læder, der får glans af en polyuretan og akrylopløsning. Materialet er robust som plast og akrylmaterialer. Patenteret læder / lak læder anvendes ofte til tasker og fodtøj. Pleje: Til rens anbefaler vi Cathiel Clean & Care eller Cathiel Multi Cleaner.

Hvad er dækfarvet læder?

  • Dækfarvet læder (Narvlæder) Dækfarvet læder er ægte læder som har fået en noget kraftigere overfladebehandling end semianilin læder. Denne overfladebehandling, er typisk en læderlak, som giver et virkelig praktisk læder. Den kraftigere overfladebehandling gør at læderet bliver stivere og lidt mere kunstigt at se på.