:

Hvad er Fimo lavet af?

Indholdsfortegnelse:

  1. Hvad er Fimo lavet af?
  2. Hvordan arbejder du med polymer ler?
  3. Hvordan brænder polymer ler?
  4. Hvilken type polymer ler der laves i Danmark?
  5. Hvordan kan du ændre glans i polymer ler kreation?

Hvad er Fimo lavet af?

En art modellervoks, der hærdes ved kogning eller bagning. . Fimo er varemærket for en type modellervoks fremstillet af det tyske firma Staedtler. Det kan hærdes ved bagning eller kogning. Velegnet til at lave smykker, figurer eller andet pynt.

Hvordan arbejder du med polymer ler?

  • Følg dog simple regler når du arbejder med polymer ler: 1 brug det rigtige værktøj 2 vask dine hænder når du er færdig 3 og lad være med at spise snaks mens du arbejder med polymer ler More ...

Hvordan brænder polymer ler?

  • Generelt for polymer ler gælder at det kan brænde ved temperatur over 170 grader. Hvis det nogensinde sker skal du slukke for ovnen, åbne alle vinduer og forlade rummet indtil luften bliver udskiftet. De sure gasser lugter forfærdeligt og er ikke gode for dine lunger, så undgår så meget det er muligt at indånde dem.

Hvilken type polymer ler der laves i Danmark?

  • Den mest udbredte type af polymer ler i Danmark, er altså Staedtlers produkt, der hedder FIMO, som blev så efterfølgende kaldt som fimoler. Det vil sige, at fimoler er et polymer ler, der laves af tyske Staedtler.

Hvordan kan du ændre glans i polymer ler kreation?

  • Du kan også bruge en sealer når du ønsker at ændre glans niveauet af din polymer ler kreation. Du kan gøre det mere blankt eller mere mat ved hjælp af diverse sealere. Til forsegling af din polymer ler kreation kan du bruge hvilken som helst vandbaseret lak.