:

Hvad kom først PlayStation eller Xbox?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvad kom først PlayStation eller Xbox?
 2. Hvad er bedst PS4 eller Xbox One?
 3. Hvad skal jeg bruge for at spille Just Dance?
 4. Kan man spille Just Dance uden kamera?
 5. Hvad kan jeg sælge min PS4 for?
 6. Hvad var den første spillekonsol?
 7. Hvilken PlayStation skal man vælge?
 8. Hvilken Playstation 4 skal man købe?

Hvad kom først PlayStation eller Xbox?

Næsten otte år skulle der gå, før Sony og Microsoft igen oprustede til et slag om gamernes penge. I februar 2013 præsenterede Sony deres nye Playstation 4 og bare tre måneder senere fulgte Microsoft trop og viste Xbox-one frem.

Hvad er bedst PS4 eller Xbox One?

Med Xbox One X har Microsoft givet den hele armen. Ydeevnen under motorhjelmen på dette muskelbundt af en konsol trumfer PS4 Pro, uanset om vi snakker hukommelse, grafik eller processorkraft. Resultatet er en forbedret spilleoplevelse, øget hastighed og endnu mere imponerende billedkvalitet.

Hvad skal jeg bruge for at spille Just Dance?

Spillet er sjovt for både børn, unge og voksne, og børn helt ned til 5 år kan sagtens være med. Det kan spilles af op til 6 spillere og styres med smartphone, PS4 kamera eller Xbox Kinect. Det er rigtig smart, at de nye spil i serien kan styres via smartphone, så man ikke længere behøver ekstra udstyr.

Kan man spille Just Dance uden kamera?

Du skal bare bruge din smartphone sammen med Just Dance controller-appen! (iOS, Android) Brug din smartphone til at holde styr på dine point og dine dansetrin – der er hverken brug for kamera, Kinect, PS Move eller Joy-Con er! Op til seks spillere kan spille på samme tid med deres smartphones.

Hvad kan jeg sælge min PS4 for?

PlayStation 4 på DBA:

 • Playstation 4 Pro, PS4 PRO, Perfekt, Sælger PS4 PRO,… 1.800 kr.
 • Playstation 4, God, Fin playstation 4 - virker som den… 900 kr.
 • Playstation 4 Pro, 500gb, Perfekt, Sælger min Playstation 4… 1.500 kr.
24. nov. 2021

Hvad var den første spillekonsol?

generation) Den første generations spillekonsoller varede fra 1972 med udgivelsen af Magnavox Odyssey til omkring år 1977, da "pong"-konsol fabrikanter forlod markedet efter den succesrige introduktion af mikroprocessor-baserede konsoller.

Hvilken PlayStation skal man vælge?

Alt, hvad PlayStation 4 kan, gør PlayStation 4 Pro lige lidt bedre. Hvis du er interesseret i 4K-indhold, og HDR gør dig begejstret, men en PS5 er lige i overkanten prismæssigt eller i forhold til størrelse, er dette Sonys bedste konsol til dig.

Hvilken Playstation 4 skal man købe?

Hvilken Playstation 4 du skal vælge, afhænger både af dit barns behov og prisen på det pågældende tidspunkt. Nogle gange kan du nemlig være heldig at finde Slim eller Pro til næsten samme pris som standardmodellen – og det bedste køb vil altid være den nyeste version med den største mængde hukommelse.